gozde71 38.haftaya kadar her şey normalde 38+2 de doktorum suyun arttığını soyledı bunu yaşayan var mı?
Alimm-5 gozde71 benimde 37 de dedi doktorum canım artmış biraz diye ama gebelik şekerim var ve zaten cuma günü sezaryen olcam bişi demedi ama yinede strese bişi olmaz Allahın izniyle
gozde71 Alimm-5 size de çok gecmıs olsun ınsallah ılk korkmamıştım ama sonradan korktum kafası da hep haftasından önde gıdıyordu ılk defa geride cıktı bır kısı kanala gırdıgı ıcın olabılır demıstı
Alimm-5 gozde71 benim bebeğim de öndeydi kuzum bianda geriledi çocuk 36 37 hafta arası sade 100 gr almış doktorum en azından 38 e girsin diye bekletti bakalım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Alimm-5 gozde71 kuzum suni hiç teklif etmedi 1 hafta içinde suyun yada kanama olmazsa sezaryen dedi direk riske atmayalım dedi çünki kilo alımıda olmadı oğlumda bende riske atmak istemedim ne gelen var ne giden
Alimm-5 gozde71 İnşallah kuzum korkuyorum biraz ama yarın sabaha karşı yatışım yapılacak sağ salim evlatlarımıza kavuşururuz inşallah🙏