Mervetopcu Kızlarr🙋♀️Sizinde gebelik döneminizde artan sivilceleriniz oldu mu? Önerebileceğiniz herhangi bir şey var mı?
Cannur Mervetopcu soda'da çok iyi geliyor cilde bendede çıkıyor, gerci hamile kalmadan oncede ara ara cıkıyordu bana evlenince biter dediler bitmedi, hamile kalınca biter dediler bitmedi yarhı bizi ne cok kandırmıslar 😁
Busrademiir Mervetopcu Aynısı bende de var bir bakıyorsun bebek gibi bi bakıyorsun tarla gibi vallahi 😀 Bende nemlendirici ya da maske uyguluyorum kızlar aloe veranın maskesi gratisten aldım 4 tane indirim vardı 🤩
Asibayan Mervetopcu ay kesinlikle benn😏 sivilceler gun gectikce artıyor 11 haftalıgım umarım bir an önce gecer 😅😅
Hajdkslsksnd Karbonat ve limonu karıştırıp gece sür yat canim hormonal değilse tamamen fayda sağlar Emin’im ☺️
Mervetopcu Ozlemr genelde ilk aylarda olurmuş hormonal olduğunu söylediler ama cok arttı ve gerçekten sinir bozucu 🤦♀️ Söylediğinizi yapıcam bugünn fayda görürüm inşallah teşekkürlerr ☺️
Mervetopcu Busrademiir hahah ben 8. Haftadayım daha bebek gibiliği görmedim🙇♀️😄 benimde önceden kullandığım tonikler kremler vs. Var ama bebeğe zarar verir diye kullanmıyorum
Kubraonurdmr Mucizelimm 27. Hafta 1250 gram benimki de 1 hafta önden gidiyor dedi doktorum normal canım maşallah
oglummehmedim Bendede oldu elma sirkesi sür sabah akşam iyi oluyo bide şuan yok 2-3haftadır 32deyim ona kadar devam etti ama
EsraDabakzkal Bende 32 den sonra çıktı hiç çıkmayan yerlerde hemde. Ergenliğimde bile görmedim bu sivilceleri.