Dmttthemum 30 haftalık hamileyim be influenza yani domuz gribi oldum ne yazık ki bunun da enfluvir diye bir ilacı varmış C grubu bir ilaç doktor mutlaka kullanacaksın dedi ama çok korkuyorum hamilelikte C grubu ilaç kullanan var mı
Yesimmm93 Dmttthemum canım arkadaş çok ağır covit olmustu serumla atlattı istersen sende artık falan taktır iyi gelebilir gelmezse kullanırsın tabi doktoruna güveniyorsan kullan bişey diyemem
Dmttthemum Yesimmm93 hastanede yattım serum takıldı ateşimi zorla düşürdüler sonra bunu verip taburcu ettiler hiç kullanmak istemiyorum doktoruma üç kere sordum kullanmasam olmaz mı diye o da mutlaka kullanacaksın dedi 😢
Nursem_ Dmttthemum canım merhaba postlarını gördüm ben de influenza oldum bana da enfluvir verildi. Sen kullanmış mıydın
Dmttthemum Nursem_ ben bir kutu kullandım doktorum zorunlu tuttu 30 haftalık hamileydim bir sıkıntı yaşamadım şimdilik keşke kullanmak zorunda olmasaydık ama hastalık bebek için daha tehlikeli
Nursem_ Dmttthemum ben bide serklajlıyım hapşırmam öksürmem yasak o kadar da uğraştım kimse ile görüşmüyorum nasıl kaptım bilmiyorum 😓 ben de kullanmaya başladım
Dmttthemum Nursem_ hamile olduğumuz için bağışıklığımız düşük kapıyoruz hemen ben hemen toparladım çok ağır geçirmeme rağmen öksürük de kalmadı hiç hemen geçti inşallah siz de hemen atlatırsınız