Nurasya Merhaba kızlar bebek bezi hangisini önerirsiniz yeni doğan a101 in yeni bezi var sanırım Sofia püre touch kullanan varmı nasıl
Yelkovan1 Nurasya baby me yeni doğan aldım daha doğmadı ama hastane çantasının hazırlarken elime baya ince geldi tenine uyum sağlarmı bilmem ama pek içime sinmedi önermem bütçen iyise molfix al derim yada sleepy yeşil olan
Rapunzelinanasi Nurasya goon 👌 sarı paket ama mavisi değil. Premium soft olan. Bprima standartlarında, pamuklu, yumuşacık bir bez. Tavsiye ediyorum ama alıcısı artacak da fiyatı da artacak diye korkuyorum bir yandan 😂😂
Fundayakut Nurasya Canım 101 bezini arkadaşım kullanmıştı hiç güzel değilmiş bimin bezi çok güzel dedi sleepiden daha emiciymiş ben bimin bezini denicem 🤷🏻♀️
Nurasya Yelkovan1 teşekkür ederim benimde daha doğmadı hangileri daha iyi emin olamadım sormak istedim olmazsa prima alıcam artık
Cubukmakarna Prima premium care başlamıştım kızıma. Yine aynısı olacak. Diğerleri hiç iyi gelmedi. Hemen pişik oldu
Nurasya Cubukmakarna benim ilk kızımda çok pişik oldu hep prima kullandım bu sefer nasıl olur bilmiyorum oyuzden ne alsam kararsız kaldım
Nurasya Rapunzelinanasi bizim ozamn sarı paket yoktu ama yinede iyi bir bez indirim takip edip bakmak lazım şimdiden😊