Burcu35 Ada09 nasipse bende orda yapıcam canım. Yapan tanıdıklarımda var gayet memnun kaldılar hastaneden
Yaso Ada09 en önemlisi küvezi var güzel hastane doktorumda iyi hamileliğimin başından beri gidiyorum şuan 32 +5im Doktorum Emin Hakverdiyev
Dmlaaa Yaso Merhaba, Emin bey den memnun musunuz, cok güzel ve olumlu yorumlar okudum. Size de sormak istedim. Bir de normal doğum taraftarı sanırım değil mi?
Pnrzlh Ata saglıkta arkadasım dogum yaptı odaları cok guzel değil dogumhaneside oda gibiymiş bende 28 haftalık hamileyım 1 kere gittim kontorelle muane ücreti 80 tl dogum 2000 eger epüdural istersenız +500 ben acıkcası cok hijyenik bulmadım suan hayat hastanesi daha hijyenik ve daha hesaplı geliyo muane ücreti 45 dogum 1500 odalarıda guzel yakın zamanda arkadasım dogum yapacak hayat hastanesinde
Yaso 28.haftamda kan uyuşmazlığı iğnemi oldum doğum odasında basık değildi hayat hastanesinde oğlumu doğum yaptım bir farkı yok şuan kızıma hamileyim 33 haftalık olcaz.
candanpdr Dmlaaa doktorumu yeni değiştirdim, emin beye ebemizin tavsiyesi üzerine geçtik, daha yeni olduğu için bişey söylemem ne kadar doğru olur bilmiyorum ama çok ilgili ve doğal doğumu destekleyici yaklaşımı hem eşimi hem de beni mutlu etti.