Pnr60 Demir eksikliği yaşayan varmı hamileliği sürecinde ? Doktorum ilaç verdi günde bir kere almam için ama ilaç dışında hangi meyve sebzeyle takviye yapabilirim ❤️
Momsy410 Pnr60 ilacini c vitaminiyle canim. 6 kat fazla emilim oluyormus. Besin olarak da en fazla demir et de var, Ya da yesil yaprakli sebzeler, baklagiller. Demirle sut urunu beraber alinmazmis bir de sanirim
yanlisanlamaama Pnr60 demir ilacı başlı başına yeterli zaten beslenmeyle ilaçla aldığımız kadar hızlı demir alamıyoruz ama yeşil sebzeler yemekte fayda var. Ben gebelikten önce de demir eksikliği yaşardım yememe içmeme çok dikkat etmeme rağmen ilaçsız alamadım o demiri 🥲 şimdi multivitamin alıyorum demir de var içinde. C vitamini emilimi artırıyor bir de süt ve süt ürünleri demiri kırar. İlaçtan iki saat sonra bu tüp şeyleri tüketin ilaç iyice dağılmış olsun.🌸
Pnr60 Momsy410 Yeşillik sebze iyide et ile aram yok :( zorlicam artık bi şekilde çok teşekkür ederim 🥰🥰 c vitamini portakal suyu ile falanmı alayım
Pnr60 yanlisanlamaama Süper çok teşekkür ederim ❤️ ilk defa söylendi belkide daha önceden vardı bende de :/ yazdıklarını uygulayacağım 🥰