Elifderin34 Pnr60 makat geliş poposu aşağıda kafası yukarıda oluyor evet genelde doğum pozisyonuna gelmemiş hiç dönmemiş oluyor :)
Tufutufu Rumeyysaaanur açılma olduğunu nasıl anladılar? Benim hep karından oluyor kontrollerim 29+2yim. Daha önceden mi erken doğum riskiniz vardı?
Nlnr_anne Tufutufu 25. Haftadayim malesef benimde erken doğum riskim var sürekli yatıyorum .benim bebeklerim ikiz biri yukarıda biri aşağıda .aşağıdaki olan alt tarafa baya vuruyor acaba büyüdüğü için mi diye düşünüyorum bende
Rumeyysaaanur Tufutufu alttan muayene etmelerine izin veriyorum bakıyorlar görüyorlar 28 haftalıkken başladı
dilinkopsunemi-bisus sari-uggli-mehmet-aga 38.hafta yürürken bebek aniden hareket ediyor kasıklarım kasılıyor benimde normal sanırım illaki oluyor
Tufutufu Rumeyysaaanur yok onu anladım. Hani farklı bir şikayet mi oldu da alttan muayene edelim dediler, yoksa hep mi rutin alttan bakıyorlardı
Rumeyysaaanur Tufutufu akıntım vardı fazlasıyla o yüzden alttan bakıldı şimdi de açılmam ilerliyor mu diye tuşe yapılıyor işte