34_34 Glshgul isteğe bağlı olan çok pahalı aşırı zam gelmiş normal için 10 olur diye düşündüm zaten yine fazla koymuşlar
ekocak07 34_34 benim ikinci gebelik mecburi sezeryan. Odaları gösteriyolarmı bilmiyorum benim abimin eşi orda doğum yaptı fatma hocada odalar gayet güzel ve temiz. Servis katına çıkın ordaki hemşireler boş olan bi odayı açıp gösterebilirler.
yorumcuanneniz alimerve ben şuan zeytinburnundakine gidiyorum ilk doğumum ordaydı 2019 da 🌺 şuan 415 veriyorum
mrsperaa yorumcuanneniz pardon ezbere konuşmayın derken. Gop Avrasya da tüm muayene ücretleri aynı oluyo
mrsperaa alimerve canım Avrasya gop hastanesinde 450 tlydi bugün aradım 600 tl olmuş oradaki tüm kadın doğum doktorlarının ücreti aynı oluyor 🌸
alimerve mrsperaa hey maşallah sanki bizim yerimize onlar doğum yapacak bu ne herşey uçmuş Allah. Yardimcimiz olsun 🙄
mrsperaa alimerve kesinlikle öyle doktorumdan ve hastaneden memnun olmasam değiştiririm ama bilmiyorum yine de kararsızım kasımda 400du 450 oldu şimdi 600 😀
Aycancaliskaan keremalya1724 muayene ücret ne kadar acaba raminin ? Oralarda oturuyorum ama yeni hadtanr diye güvenemedim beldeye gidiyorum
keremalya1724 Aycancaliskaan nehir hanım 400 TL canım hastanenin doğum katı çok temiz grubumuz var doğum yapan hanımlardan da hiç bir şikayet yok çok şükür nehir hanım çok yoğun olduğu için sıra beklemek uzun sürebiliyor sadece ama nehir hanım için onuda göze alıp gidiyorsun zaten işinin ehli bir hekim
Kubrahmet92 Konepone_ merhaba normal doğum istiyosanız rami özel hastanede nehir bayram var çok övüyolar doktoru bi araştırın isterseniz normal düşünseydim kesinlikle giderdim kendisine yorumları çok iyi