Haticekhrm 2 gün önce adetim bitti bebek istiyorum antibiyotik içimemde gerekiyo kalırsam bebek için zararı olur mu yada kalmam için engel mi
arirangg Haticekhrm Hamile kalmana engel değil canım ama hamile kalırsan zararı olup olmadığı hangi antibiyotik olduğuna bağlı. Hamileyken de içilebilen antibiyotikler var. Antibiyotikler gebelik kategorisine göre ayrılır. B grubu olanlar hamileyken de kullanılabiliyor
Tugbaakcy Haticekhrm antibiyotik içeceksen gebeliği ertele. Benimde enfeksiyon oldu kanımda. Diğer ay korunmadım gebelik oldu. İdrar yolu kanda enfeksiyon vs çook yüksekti benim zor toparlamıştım. Antibiyotik içersen yararı olmaz zararını kestiremeyiz🤷🏻♀️ bence ertele
Haticekhrm Bulamadım canım a b yazan bi yer kaldıysam diye sürekli şüphe ediyorum ne yapsam bilemedim
Asyabuse Önce enfeksiyonu hallet gebelikte çok zor. Bi idrar yolu enfeksiyonuyla baş edemiyoruz geçmiyor bitmiyor 😞 önce kendi sağlığından emin ol ondan sonra canım çünkü gebeliğini zorlaştırcak şeyler bunlar hep
Haticekhrm Olduysa diye şüphe ediyorum iki kere birlikte olmuştuk ilk gebeligimde de ik denememizde oldu kalbi atmadı kürtaj olmuştum o yüzden kafama takıldı
Asyabuse Haticekhrm adetini bekle test yap ondan sonra kullan o zaman ya da doktoruna belirt hamilelik şüphem var diye ona göre verir antibiyotiği