Masal53 Gisii normal tqbiki bebek yerleşiyor rahim bebeğe hazırlanıyor ama ekstra ağrın olmaması için üşütme ve enfeksiyon konusuna dikkat et
Yarnn 18 haftafayoz 1 ay önce gördüm haftaya salı gidicez tekrar içim içime sığmıyor vakit geçmiyo cinsiyet de henüz göremedik onun heyecanı da var tabi
Secil2818 14+2 olduk. Ayda 1e döndük, 31 ocakta Allah nasip ederse görücem oğlumu, zaman geçmiyor ya😟 her an iyimi diye düşünmekten artık kafayı yicemmm😔 Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 💗
esrayyy Haftamdayım 2 hafta sonra detaylı ultrason var hastaneden rica etsem bana kullanmadıkları bir ultrason cihazı ödünç verebilirler mi acaba bu günler geçmek bilmiyor 🫠🫶
Papatyam38 Merveozdemrr evet abarttılar iyice doğuma kadar da yine zam gelir kesin. Deevlet hastanesinden memnunmusunuz bende istedim başlarda gitmeyi ama randevu bulamadım sonrada özeldeki doktordan memnun olunca devam ettik şimdi 30 haftalık olduk bu kadar zamandan sonrada doktorumu değiştirmekten de korkuyorum açıkçası.
Merveozdemrr Papatyam38 ben de 30 hafta olarak son gittim özele daha sonrasında erkiletteki emel Mehmet tarman kadın doğum ve çocuk hastanesine gittim kıvanç Şahin doktorum çok memnunum ve ilgili de e nabızda ek polikilinik kısmında randevu var hee ay açılıyor randevu ben kolaylıkla alıyorum
323832 Yagmurrrrr_SARTACCC guzeldi hicbir sorun yok Masallah butun organlarina bakildi icimiz rahatladı
Yagmurrrrr_SARTACCC 323832 oh çok şükür kurban olduğum yarabbim benim kinide böyle sıkıntısıs sorunsuz geçirir
323832 Yagmurrrrr_SARTACCC amin kuzum rabbim hayirlisi ile nasip etsin sağlıkla sihhatle kucagimiza alalım yeter bize
Yagmurrrrr_SARTACCC 323832 amin inşallah ya ben onun o ilk ağlayış sesini duymak istiyorum iyi ki varlar ya rabbim iyi nasip etmiş
Papatyam38 Merveozdemrr randevuya bende bi bakayım teşekkür ederim🌸 rabbim hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲