umena Berenibeklerken esin öyle dediyse bence pilav yap çünkü sonradan geçen demiştim ya der o sebepten o yesin boşver 🥰😅
mommytobe_ Berenibeklerken patates graten yapabilirsin canim bence sadece yakisan cesit o baligin yanina ekstradan. Ama ben salata cesidini bol tutuyorum pilav makarna vs yapmiyorum. Bi roka salatasi bide normal salata yapiyorum
Lizbonn Berenibeklerken Sadece salata pilav makarna hiçbir zaman yapmadım ikisi çok yeterli bir menü bence 😌
yanlisanlamaama Berenibeklerken salatadan başka bir şey yapmıyorum genelde salatayı da iki çeşit yaparım en kötü belki önden çorba ama pilavdır makarnadır gerek yok bence
emirtosveannesi Berenibeklerken ben salata ve corba yapıyorum gayet de yetiyor bence fazlasını yapmayın yenmez 🤣🤣 tabi siz yeriz derseniz bilemem
esiaks Berenibeklerken bol salata söğüş, ben mantar da fırınlıyorum yanına çok pratik. Çorba da içilebilir belki. Ama pilava makarnaya hiç gerek yok. Balıkla beraber çok ekmek yeniyo doyuyo insan
Armess_loya Berenibeklerken ben çorba yaparım balığın yanına patates fırında ve salata tatlı olarak en iyi helva gider. Meze türü yapabilirsiniz acılı ezme, humus, Girit ezme gibi…
Kizilkafaa Berenibeklerken Ben bazen corba da ekliyorum eşim tek yemek istemediğinde, bizim bi komsumuz sürekli balıgın yanına pilav yapar birlikte yerlerdi. Cokta lezzetli oluyordu. Ama ben hiç yapmadım
323832 Berenibeklerken firina patates sogan verebilirsin yanina da çorba olsun dersen şehriye corbasi olabilir
3babyannesy Berenibeklerken bol salata, ondende çorba yapabilirsin birer kase icilir sonrasında balıga geçilir