Berenibeklerken Kızlar bugün fırında balık yapıcam da yanına ne yapsam karar veremedim. Salata yapıcam tabiki ama pilav mı yapsam bulgur pilavı mı makarna mı ne yapsam bilemedim sizler neler yapıyorsunuz?
denizarenmom Berenibeklerken baligin yanina pilav makarna mi yapiyosunuz🤨 valla ben hep 2-3 cesit salata yaparim makarna pilav olasada yemem yaninda
sinoli Berenibeklerken Hamsili pilav falan duydum da, balığın yanına öyle bulgur makarna falan duymadım açıkçası yapmadım da. Meze tarzı daha mantıklı, brokoli salatası, mevsim salata, turp, roka vs. Şeyler koyduğunuz da kendince yeterli oluyor bence ☺️
Biroglanannesiii Berenibeklerken Balığın yanına karbonhidrat yapanı ilk kez duyuyorum 😂😂 salata olur canım ben sebze haşlamaları koyarım sadece patates kuşkonmaz vs
umena Ben balığın yanına salatadan başka bisi yapmıyorum salatayı bol tutabilirsin bence, düşündüm de balıkla makarna pilav yeme fikri bile baya olumsuz geliyo 😂
Berenibeklerken umena ben de şimdiye kadar hiç yapmadım ama eşim geçenlerde pilav yapsaydın keşke dedi ben de şimdi bilemedim 😄
Berenibeklerken denizarenmom ben de yapmıyorum işte hanımefendi. Eşim geçenlerde pilav yapsaydın dedi ben de bişey yakıştıramadım size sorayım dedim.
Berenibeklerken Biroglanannesiii yapmıyorum siz yapıyo musunuz ne yapıyorsunuz yapıyorsanız diye sordum
Lokumum9593 Berenibeklerken ben yesil salata yaparim sadece bolca. Salatalik kivircik roka sogan karistirir soslarim. Yanina turp dograrim. Bir de limon miiis 🧡🧡🧡 bence baaka biseye gerek yok
123emakumsal Berenibeklerken baligin yanina bulgur pilavi cok yakisir pilav ve makarna agir oluyor. Salgam suyu yaninada roka ve exra salata
Mervekara5 Berenibeklerken balığın yanına ben patates atıyorum fırına çok yakışıyor sarımsak patatesi sürüyorum fırına balığı da kızartıyorum birde roka soğan salatası enfes 🤤
Bebisinizz Berenibeklerken balığın yanına pilav olmaz bence ben bol salata yapıyorum içecek olarak komposto vs birde çorba yapıyorum arada yanına çorba yakışabilir
Allahkahretmesin1 Berenibeklerken balık bende sadece salatayla yenir şahsen balık varsa menüde yanına pilav vs yakıştırmam yenmez de zaten
MadameHappy34 Berenibeklerken balik corba salata yapiyorum pilav hic denemedim.. somon balığı yapacaksam ve az ise makarna salata çorba oluyor menü.
Berenibeklerken Deletedmom_21 yakışıyor yani yapan varmış. Eşim doymuyo balıkla heralde o da pilav istedi 😄
Vera09 Berenibeklerken fırında balığın yanına patates atarm birlkte pişince çok güzel oluyor Salata çorba. Başka bişey olmaz genelde
Berenibeklerken Vera09 ben de öyle yapıyorum hep de geçen eşim pilav yapsaydın keşke dedi ondan sorayım dedim siz yapıyo musunuz diye