Reyyosmom Kızlar <0,100 den 4 gün sonraki testte 13,53 çıktı. İyi bir artış mı ? Doktor 2 gün sonra yine gel dedi. Reglime 4 gün var. Yorumlar mısınız
323832 Reyyosmom 2 gune bir kan ver duzenli artışına bak adet gunune kadar daha da yukselir zaten hayırlı olsun
didimom Reyyosmom ilk sonucunuzu negatif olarak değerlendirmeyin reglden 8 gün önce yapmışsınız o sayılmaz. Ben de reglimden 6-8. Gün önce yapsam negatif görürdüm. Regle 4 gün kala 11 ile öğrendim sizinki ile benzer. ☺️Kimyasal falan denmez bu duruma şu an. İki gün sonra tekrarlayın artış için sadece. Değeriniz düşük de değil bazı garip yorum yapanları anlamıyorum hiç
2minnosannesi_ Reyyosmom ahh sonunda ben sana demiştim ama kuzum bak gördün mü var gebelik inşallah artış da güzel devam eder kuzum 🤲🏻🥰
berencisil_ Reyyosmom daha regl günü grlmemiş zaten değerde düşük olduğu için çağırmıştır bundan donraki artışlara bakmak için içini ferah tut çok erken öğrenmişsin
Baharks İlk kan sonucunda negatif ikincisi düşük ama besin uzeri pozitif sayılıyor hamilesiniz fakat iki günde bir degerinizin ikiye katlanması gerek kimyasal gebelikte olabilir hakkınızda hayilriisi olsjn🤲
Baharks Reyyosmom ilk verdiği kan sonucu negatif 5 in altında olduğu için ikinci verdiği 13 olan değer pozitif ama düşük iki günde bir değerleri katlanıyor mj diye bakılması lazım kimyasal gebelikte olabilir sqgliklj gebelikte
11melike Aysefe333 adetim geçti kan testini ben dahiliye doktoruna yaptırdım kadın dogum bana bakmadı bile düzgün memleketine gidince baktır dedi hala adet olabilirsin yaptıgın testlerin anlamı yok vs cümleler kurdu kan testi yapın bidaha dedim yapmadı adet olmuş olsaydım bugun 7.gün olacaktı