Benanneyim Kızlar 34 haftalık gebeyim.hamilelik boyunca mantara yakalandık geçmiyor ve aylardır katı kokusuz yeşil ama okadar çok akıntım var ki. Geçmiyor bıktım kullanmadığım fitil krem antibiyotik kalmadı.başına gelen kurtulan varsa bana da akıl versin lütfen allah aşkına 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Mnvrenes Benanneyim ah bende de sürekli oluyo malesef şuan da da var hatta akıntımda baya oluyo .s sirkeli sular neler yapmadm ama tekrarlıyor😐
Seyma18 Benanneyim benimde başından beri enfeksiyon var sürekli tekrarlıyor ben kızılcık suyu içtim resmen geçirdi dene istersen . Çok geçmiş olsun
Gulsumk Benanneyim bende de aynı sorun var ne yazikki. Ne enfeksiyon nede mantar geçmiyor bir turlu 😩
Benanneyim Mnvrenes Canım ev yoğurdu ev sirkesi kefir neler Yedim geçmedi. Sirkeli su ile sildim ilaçlar fitiller bana mısın demiyor katı bildiğin yeşil bir avuç akıntı insan içine çıkamıyorum psikolojim bozuldu 8 aydır
Mnvrenes Benanneyim malesef canım seni çok iyi anlıyorum benimde öyle ve çok geliyo dışarı çıkıyorum bı geliyrm çamaşır degistirmekten sıkıldım
Seyma18 Benanneyim internette içilebilir demişlerdi bı sorun olmaz diye düşünüyorum ama sen yinede doktoruna sor öyle iç
Benanneyim Gulsumk bitmiyor rahatsızlık veriyor hep alttan 😔 bunaldım artık bende ama öyle dirençli bi enfeksiyon ki bende olan inatçı ne denesem gitmiyor
aysgl13 Bana doktor aksef diye bur antibiyotik iğnesi verdi.bence bunlar haplarla geçmiyor iğne daha etkili
Benanneyim aysgl13 Canım iğneyi bende duydum yaptıran varmış ama doktor vermeyince bende sormadım gebeyim diye vermemiştir diye.iğnenin etkisini gördün mü
ElmasBurhan Kızlar En yakın arkadaşım da o dertten muzdarip ti ne yaptıysa geçmedi sonra bir ebe demişki yılların ebesiymis baya eski tendirdiot kullan demiş vajina ya sık demiş ve yat demiş üzerine inanamazsib diyor bir gün sonra bişey kalmadı diyor çok faydasını gördü bir araştırın sorun derim ben de denicem
Benanneyim ElmasBurhan bakan batikonlu biokadin diye fitil verdi temizler diye fayda etmedi doktor. Acaba yakar mı temdürdiyot