Sellmaseellma Örgü yaparken üzerimde hep sanki hayvan kılı varmış gibi uzun kısa sert saç şeklinde dökülme oluyo bu normalmi acaba yoksa ip çürük felanmı çekince kopmuyoda yani bilemedim
Sellmaseellma Mavidunyamm evet bebeğe yapıyorum üzerimdeki giysilere kadar gelmiş geçen eşimde fark etmi bu kllar ne boyle dedi
Sellmaseellma Mavidunyamm Zmraemr Bakın böyle her kıyafetimizde var ipi aldığım tuhafiye baya kalabalık hep iş yapan işlek bir yer yani elinde kalan ip olması imkansız ipi kucağıma koymuyorum yanımda duruyor boynuma felan da dolamıyorum yani açıldıkça böyle dökülüyor
Zmraemr Şu an aynı markayla örgü örüyorum hiç böyle sıkıntı yaşamadım ipinizde sıkıntı var değiştirin bence
Mavidunyamm Sellmaseellma o zaman sakın bebeğe kullanma ağzına gözüne giriyor. Ben bu iplerden yapılmış bi yelek almıştım almaz olaydım 1 defa giydirdim artık giydirmedim. Bebeğimin gözlerinin içine bile giriyordu. Ve çok tehlikeli bence normal polyester ip kullan kıllı tüylü seyler artık almam ben 😬
Zmraemr Sellmaseellma ilginç.Bendeki Alize baby best ama böyle tüylü değil.Bildigimiz klasik ip tarzında yani .Bambu karışımlı yazıyor hatta.Sizinki farklı sanırım
Mavidunyamm Sellmaseellma görünce resmen bebeğim geldi gözümün önüne yaa temizliyorum bitmiyor ağzını yüzünü her tarafına bulaşıyor bunlar. Birde burnuna giriyor cocukcagiz uykuda hapsuruyordu
Sellmaseellma Mavidunyamm ya örerken böyleyse ördükten sonra nolcak bilmiyorum bu ipi çok övdüler diye aldım bitirdikten sonra bi yıkıyıcam kurutma makinesine atıcam kılı tüyü topluyor ya kurutmada onu denicem eğer yine aynıysa malesef giydiremem yarısı bitti azı kaldı
Papatya18 Bende kullanıyorum hatta battaniye örüyorum ama hiç böyle olmadı. İp normal örgü ipi böyle olmaması lazım