Ruvvruvveeydaaa Kızlar merhaba, İzmir can hastanesinde doğum yapan ya da yapacak olan var mı ? Doç Dr. Murat akbaş hakkinda bilgisi olan falan var mı acaba ? Hastane nasıl doktorlar falan ?
Pagos Ruvvruvveeydaaa Ruvvruvveeydaaa Murat hoca anlaşmalı doktor, ayrıntılı ultrasonu ona yaptırdık. Kendi doktorum ise Doç. Dr. Mehmet Şükrü Budak kendisinden memnunum. Doğum ücreti 10250 TL Ocak’tan sonra fiyatlar güncellenecek.
erdbusra12 Ruvvruvveeydaaa merhaba ben Murat hocaya takipliyim gayet memnunun her kontrolde bebeğe uzun süre bakıyor gerekli açıklamaları yapıyor, muayene parası 600 TL tabi yeni yılda ne olur bilmiyorum
Ruvvruvveeydaaa Pagos Ya murat beye muayene oldum, bana daha önceki doktorların söylemediği şeyler söyledi. Güvenilir mi acaba diye merak ettimm
Pagos Kendisi aynı zamanda perinatolog zaten yüksek riskli gebeliklerle de ilgileniyor. Bilgili bir doktor ben ayrıntılı muayenesinden memnun kalmıştım. Ama kendi doktorumdan da oldukça memnunum Mehmet hocayı da düşünebilirsiniz.
Maviboncuk52 Detaylı ultrasonu Murat hoca yapmıştı gayet ilgili birisi rutin kontrollerim Şebnem hanımda gayet sıcakkanlı güven veren bir doktor doğumum da onunla olucak Allah’ın izniyle