minik_koala_ve_annesi Elifgoktug1 bizdede aynisi iste canim sadece biri yukarida oda 1 yasina kadar inmezse ameliyatla sunnet bir arada olacak
Elifgoktug1 minik_koala_ve_annesi masaj önerdi mi peki? Bana bi teknik göster her bez açmaya yap bunu dedi ve gittiğim günden beri fark etti sanki normal testis torbası sürekli buruşuk küçücük duruyordu şimdi biraz daha genişleme oldu ve daha uzun süre kalıyor torbada yumurtalar inşallah zamanla kaçmaz bayağı yer etti torbada
minik_koala_ve_annesi Buccu bende boyle dusunuyorum narkoz veriyoruz dediler bir de suan kucuk yapamayiz dediler
Btl_zngn minik_koala_ve_annesi valla ben 1.5 yasinda yaptirttim ama esim kiyamadigi icin yani bana kalsa 1 haftalikken halledicektim ama senin dediklerini ilk defa duyuyorum dogum yaptigim hastaneye sordugumda yapiyoruz demislerdi ilk bi ayda hatta daha iyi oluyo anestezi verilmiyo demislerdi
minik_koala_ve_annesi Btl_zngn anestzi verecekler ama bu yas olmazmis anlamadim yani ama aksi bisey olsa acil ameliyat dedi o zaman nasil oluyor
minik_koala_ve_annesi Celins_ bir cocuk doktoru ettirebilirsin sunnet dedi yumurtalik da 1.5 yasina kadar iner inmezse kucuk operasyon gerektirir dedi bu guj cocuk cerrahina gittim onermedi😒hepsi farkli diyo deli olcam
mommytobe_ minik_koala_ve_annesi ben kirki ciktiktan sonra yaptirmayi dusunuyorum insallah. Cevremde erkenden yaptiranlar cok herhangi bir sikinti da yasamadilar
minik_koala_ve_annesi mommytobe_ 3vet kuzum cogu doktorda erken oneriyor ama bizde boyle sorunla karsilastik. Insallah gonlunuze gore olur 🥰
mommytobe_ minik_koala_ve_annesi insallah canimm🙏🏻 yani aslinda 2-6 yas arasinda onermiyor zaten doktorlar sebebini tam hatirlamiyorum 2 yasina kadar da kiyamam yaa her seyin farkinda olucak ogluslarimiz🥹🥹 erken yaptirmak istememdeki amac acisinin farkinda olmamasi🫠 tamam dinimizin geregi sunnet sonucta ama erkeklerde travmaya da sebep olabilir diye dusunuyorumm
minik_koala_ve_annesi mommytobe_ evet benim ikiz kuzenlerim 1.5 yasinda anestezi ile.oldular ve hastane fobileri olmustu
bssla minik_koala_ve_annesi biz 4 aylıkken klipsli sünnet yaptırdık sadece 2 saatlık bir agrısı oldu eve gelince birdaha hiç ağlamadı bardak kapatarak pipiyi koruduk bizim doktorumuz 0-6 ay sünnet için en ideal zaman dedi hatta daha erken yaptırsak daha iyi olurmuş çünkü tam hareketli zamanına geldi
minik_koala_ve_annesi bssla bende evet hareketlenmeden yaptirmak istedim ama suan yapilamayacagini soyledi doktor
mertveannesi2211 minik_koala_ve_annesi çevremde yapan insanlar memnun daha iyi olduğunu çabuk iyilestigini söylüyorlar özellikle idrar yolu enfeksiyonu oldu mu doktorlarda sünnet öneriyor
minik_koala_ve_annesi mertveannesi2211 oyle tabiiki ama ben suan icin yaptiramiyorum baska doktora daha mi gotursem diye dusunuyorum😬
Esraguvennn minik_koala_ve_annesi kasıktaki şişlik utangaç testis sendromu. Testis kasiga geri çıkıyor ameliyat ile hallediliyor hemen. Ama şahsen bence sünnet için acele etme. Benim doktorum Sadece 6 ay ve 2 yaş arası öneriyor sonra 6 yaşı bitene kadar onerilmiyomus. Daha 2 yaşına kadar vakti var önce testis problemi bı hallolsun olmadı 6 yaşından sonra olur.
Pelgiz Valla benim oğlum Nisan’da dogdu Haziran başında yaptırdım iki aylıktı hiç bişey anlamadi beli olduğu içinde hemen geçmişti şimdi Şubat’ta yine bı oğlum olacak Nisan’da iki aylıkken yine yaotircam
minik_koala_ve_annesi Pelgiz insallah istediginiz gibi olur bende planlamistim ama rabbimin plani isliyor canim kasikta yumurta olunca sunnete engel oldu😅
Mzgnormann minik_koala_ve_annesi ne alaka yaptırma diyo ki özelde önce kontrol ediliyor Zaten o çocuk el ayak olursa seni çok zorlar
minik_koala_ve_annesi Mzgnormann simdiye kadar hep ozele goturdum sehir hastanesine cerraha gidelim gun vermezse ozelde yaptirirm demistim hemen aradan ciksin isterim ordaki doktorda disarida sunnet ettirme dedi