Hsynflz-1303 Cumartesi çatlama ignesi vurundum pazratesi aşılama oldu ilk aşılamam şimdi progestan fitil kullanıyorum eşimde bende görünürde bi sorun yok 2 kere kimyasal gebelik geçirmiştim ilk aşılamada hamile kalan varmı
ggamze_akdemir44 Hsynflz-1303 mrb. Aşılama için vukuat örneği filan belge isteniyor mu ben googleden baktım öyle yazıyordu. Adetimi bekliyorum da ben de aşılama için sevk aldım
Hsynflz-1303 Sen5155 peki bi sorun filan varmıydı sizde yada eşinizde ben 2 kere kimyasal geçirdim eşimde sorun yok adetim düzenli görünürde bende yok tutarmı benimde
Sen5155 Hsynflz-1303 bizim ikimizde de problem yoktu canım. Benim kistim vardı tedavi oldum kistten kurtulduktan 8 9 ay sonra oldu. Ben o zamana kadar hiç hamile kalmadım ama bildiğim kadarıyla böyle üst üste kimyasal geçirince genetik test yapıyorlar öncesinde. Bence genetik test yaptırmadan aşılama olmayın
Hsynflz-1303 Sen5155 şubatta oldu bide eylülde doktor yapalım demedi geçen ay sadece klomen kullandım bu ay aşılama yaptı
Asyabuse ggamze_akdemir44 isteniyor bir sürü belge vukuatlı nüfus kayıt örneği de bunlardan biri. İkametgah falan da vermiştim galiba çok oldu unuttum tabi ama baya çıktı aldığımı hatırlıyorum