Dilekahinzen 34 haftanın içerisindeyim. Bugün bi arkadaşımız doğum yaptı ona çiçek almaya gttik. Çiçekçi de benim hamile olduğumu görünce bi tane gül hediye etti. Bende o gülü kokladım burnuma değdi. Sonra aklıma geldi ciğer gül bebekte leke bırakıyo diye. Şuan içim hiç rahat değil çok üzgünüm 😣 başına gelip bebeğinde bişey olmadan doğum yapan var mı
rileyss Dilekahinzen bu hurafe yalnızca türkiyede var :) dünya üzerinde hamileyken gül koklayan milyonlarca kadın vardır eminim. inanmayın boş kocakarı lafları işte. hiç strese girmeyin
Dilekahinzen Esracim bilmiyorum ya leke oluyo diyen var batıl inanç diyen var. Bende fazla inanmıyorum ama içime kurt düştü. İçimi rahtlatmak için bi yazayım dedim
Merveee277 Dilekahinzen inanmıyosan içini ferah tutucaksın aklındn böyle hurafeleri çıkarıcaksın bebeği sağ salim güzel bir şekilde doğuracaksın 😊 kafana takıp ikinizide germe bence
Celine Benim bildigim habersiz olan seylerde iz kalir mesela adama sormadan alip koklasaydin ama sonucta sna adam hediye etmis onu icin rahat olsun 🤗
Esa Canım bu hurafe ama için rahat etsin diye söyliyim hamileyken eşim gül almıştı gül yaprakları vardı gülü koklarken resmen burnumu gülün içine soktum yaprakları toplarkende elime koydum yastık gibi dayadım yanağımı 😂 hiçbir şey olmadı iz falan yok çilekte öyle
Tosbik [bilinmeyen] ya bn inanamıyorum gerçekten ulan kaçıncı yüzýıldayız. Neyse yormayacam kendimi 😀
Dilekahinzen [bilinmeyen] insanları buraya benimle dalga geçip kendinizi tatmin etmek için mi çağırdınız acaba. Allah kalbine göre verir inşallah