Erolacelya 31+5ten selamlar 🙋🏻♀️ Kasık ağrıları boyun ve sağ kol ağrısı uyuşma ödem ve oturup kalkarken bacak ve kaşıkta batma tarzı bir acıyla geçiyor . 3. Trimester gebeliğin en zor dönemi 😩 o kadar bulantı çektim şu ağrılar beni bitirdi
Hazalert tazecikannee 25 haftalığız kızımla. Çok şükür hiçbir sıkıntı yaşamadım inşallah böyle bitiririz allah zorluk çekenlerin yardımcısı olsun🤲🏻💞
Mine34 tazecikannee bende hiçbir ağrı yoktu birkaç saat önce midem yanmaya başladı yemek yerken yemek borumda yediğim şey düğüm oluyor bu normal mi yaşayan varsa bilgi versin lütfen
ozerturksule derya61_ bulantoçı baştan beri var hafif hafif ama üç dört gündür sabahları ve gece yatmadan çok daha yoğun oluyor
_sevdatsn tazecikannee 34+5 gebelik koleztazı ile Şuan stresli gidiyor ve şiddetli kaşıntılı gidiyor 😒
karperisi 5+6 dan selamlar 🫶🏻 Henüz ultrasona cmt gireceğiz geç döllenme olduğu İçin ama hafif kasık ağrın özellikle yorulunca bel ağrım ve çok hafif baş dönmem var normaldir sanırım 😌
aslitutuk Haftadan bildiriyorum :) 22. Haftaya kadar her gün kusma bulantı ile savaştım sonra 1 ay iyiydim balayı dedikleri şimdi bel ağrıları ve mide yanmaları aldı yerini çok şükür kız bebeğim iyi ama :) 10. Haftada cinsiyetini gösterdi 12. Haftada net olarak da söyledi doktorumuz :) Allah herkese hayırlı sağlıklı şekilde kucaklamayı nasip etsin inşallah
AlmilaninAnnesiii tazecikannee 18+4 ilk günden beri çok şükür bir sorunumuz yok bulantım dahi yok hiç olmadı. Kızımızı bekliyoruz hayırlısıyla inşallah.. Bu halde ev bile taşıdım o dereceyim.. 🥰
busrabrbr Mine34 genelde oluyormuş mideye olan baskıdan dolayı ben 11 haftalık hamileyim mide ağrısı ve yanması şikayeti yaşıyorum doktor rennie şurup verdi yemeklerden sonra içiyorum
Gulcin75 Hll24 Benim de 10.haftada lekelenmem başladı dehşet şekilde sancılarım var geceleri uyandırıyor rabbim korusun bizi ve bebeğimizi 😞 çok korkuyorum 😞ilk gebeliğim şimdi 11 haftadayım
Gulcin75 nesemhmt Siyah turp al üzerini oy içine bi kaşık bal koy bardağın üzerinde bir gece beklet bi sıvı birikecek onu iç iki güne kesti benim öksürüğümü bende çok kötüydüm
Gulcin75 Emisse Siyah turp alıp üzerini oy bi çukur olsun içerisine bi kaşık bal koy iki güne kesti benimkini inşAllah sanada rabbim Şafi ismiyle şifa olur.
Yaren8578 derya61_ merhaba kesesini gördünüz mü bebişin ben de bugün 4+6 yım 2 gün sonra kontrole gidicem çok heycanliyim
Papatyakokulukiz tazecikannee 18 haftalık olduk çok şükür. 9. Haftadan sonra hersey düzeldi ama şu son bir kaç gündür bacak, ayak ve el ağrılarım başladı. Doktorum magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden dolayı agiriyor olabilir dedi. Sanırım pek tüketmiyorum süt falan ondan olabilir