Prenses34_annesi Mrvinl tövbe de kız ne ayıbı olsun yani hayatın acı gerçekleri bunlar bunlar olmasaydı Rabbim bebekleri bize verir miydi insanlar çiftleşecek mutlaka 🤣🤣🤣🤣
mommytobe_ tazecikannee 33. Haftamiza yeni girdik asiri mide yanmali siyatik agrilarinin dibine vurmus haldeyim bide gece yatamiyorum gunduz de gozumu acamiyorum🥱🥱 ama saglik olsun bebeklerimiz saglikla dogup buyusunler de bugunler de gecer
Fatmaldogan Edafmo bismillahirrahmanirrahim 2. Trimesterdeyim sizin yaşadıklarınızı yaşıyorum 3. Nasıl olur bilemedim bi kötü oldum 🥴😂😂😂
Edafmo Fatmaldogan siz erkenden yüzleşmişsiniz gerçeklerle😂😂 daha kötüsü olmaz herhalde yani inşallah 😂
Sehernaz_12 SerpilDemir ahh bende aynı şekilde 7+0 ız bulantılardan uyuyamıyorum bile gün içinde aşırı zorlanıyorum ilaç aldığım hâlde her gün bugünde geçecek diyerek güne başlıyorum 🥺🌸
SerpilDemir Sehernaz_12 inşallah en kısa zamanda geçer bulantılar🌸 bu arada haftamı yanlış yazmışım 8+0 diyecektim😅
Elaa_gozz tazecikannee ayy çok şükür aşırı rahatız bizimde sadece bel ağrımız var onunda dışında bir sorun yok oğlumla 29. Haftadayız sona doğru yaklaşıyoruz artık 🥰 sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Yarnn haftanın içindeyiz 15 hafta boyunca sürekli kustum bişey yemek istemedim yediğim de rahatsız etti 16 ve 17. Haftada mide sancım ve reflü çok fazla vardı şuan 18 deyiz midem daha rahat yumurta aylardır nadir yedim ama bu hafta rahat rahat yiyorum meyvemi yiyorum rahatsız etmiyor artık ama korku dersek çok korkuyorum bişey olur mu nasıl iyi mi sürekli doktora gidip kontrol ettiresim geliyo
Mervebyr20 tazecikannee bende de aynı şekilde sağlıkla kucağımıza alalım minnosları bizde 20+3 haftayız 🥰
Fatmaldogan Edafmo senin yorumunu görene kadar ne var ki canım rahat geçiyor diye kendimi rahatlatıyordum en beterini yaşıyormuşum Allahımmmm 😂