Sina Güzel annelerrrrr😇 bebişime herkes gibi bende emzik ve bineronda en sağlıklısı güzeli olsn istyrm hangi markaları önerirsinz kimler ney kullanıyor?
deletedmom321 Sina araştırmalarım neticesinde dr browns biberon ve avent ultra soft emzik aldım. Şimdi bir de avent ultra air çıkmış sanırım o daha iyi bi araştırın derim :)
deletedmom947 Sina emzik olarak Philips Soothie ya da Ultra Air, biberon olarak da Philips ya da Dr. Browns almayı düşünüyorum🍼
Yogurtlupilav deletedmom321 bende ultra air den yana tercihimi kullandım. Ancak biberonda yenidoğan için olan tüm dr browns’lar plastik. Avent’inkilerde de gaz önleyici sistem yok. Cam bir modeli var mı yoksa plastik mi aldınız? P.s: plastik derken yanlış anlaşılmasın, bpa sız ve sağlığa uygun olduğuna eminim ama cam nedense daha sağlıklıymış gibi geliyor.
deletedmom321 Canisi44 baktığım listelerde o da vardı ama gaz önleyici özelliği için dr browns tercih ettim ben. Seti var bir büyük bir küçük şeklinde. İki ayrı da uç çıkıyor içinden 1 no ve 2 no
deletedmom321 Canisi44 hemüz kullanmadım kullanıcı yorumlarından olumlu sonuçlar aldıklarını okudum. Eşim denedi ama😂
deletedmom321 Yogurtlupilav evet hepsi plastik maalesef. Ben sorun etmedim inşallah kullanmam gerekmez. Gerekirse de dışarıda kullanırım umarım diye düşünerek taşıma kolaylığından dolayı plastik de olabilir diyerek aldım cam kırılma riski olduğu için. Umarım hiçbir durumda ilk evrelerde kullanım kimse için gerekli olmaz :) cam bana da daha güzel ve sağlıklı geliyor ama bunlar da dediğiniz onaylardan geçtiği için kullanmakta sakınca görmüyorum
Haticeozturk Yogurtlupilav ben dr brown cam aldım.yenidogan 125 ml olandan emzikde gaz giderici dr brown aldim
Cglfdn Yogurtlupilav Merhaba, benim bebegiminde biberonu dr. Browns emzigi avent. İkiside hediye modelini bilmiyorum ama cam olduguna eminim 😊
deletedmom321 Canisi44 doğrudur deneyebilirsiniz içinize hangisi sinerse :) bu işler biraz deneme işi ne yapalım kullananlara bakıp alıyoruz deniyoruz olmadı değiştiriyoruz:)
Aybukealtintas Sina tommee tippee öneririm, hem sağlıklı hem güzel, hem kolik özelliği var hemde dünyadaki anne memesine en yakın marka olarak biliniyor, aynı zamanda mam markasıda o şekilde, ben biberon olarak tommee tippee, emzik olarakta mam tercih ettim 🤗