MelisHayal Merhabalar izmirde galen , egepol vs doktor ücreti olmadan dogum ücretlerini bilen var mı ? Doktorumu ayrı seçtim hastaneleri merak ediyorum şimdiden teşekkürler 🫶🌸
Seymaymn MelisHayal doktorunuz hangi hastanelerle anlasmalıysa o sekilde yapıyorsunuz rastgele doktorunuzu alıp oraya gidelm doguma durumu olmuyor suan fiyat 8bin ama yılbasından sonra 12 olcakmıs bende medicanada yapıcam egepolle cok yakın fiyatları ben ayriyeten doktoruma 6 bin ödeme yapıcam
gizemakay MelisHayal canım galen hastanesiyle benim doktorum anlaşmalı. Dışardan gelene ücreti 10500 tl şuan. Bize uzak oldugu için can hastanesine gideceğiz. Can hastaneside aynı şekilde dışardan gelene 10 bin tl. Doktorumuzada ayrı ücret ödeyeceğiz
MelisHayal Gozde1225 yok benim doktorum dışardan gelicek ben doktor olmadan oda ameliyathane kullanımı olarak merak ettim gitmeden de ücret söylemiyorlar ondan
Gozde1225 MelisHayal öyle bilmiyorum kuzum ama senin doktorun biliyordur ona sormadın mı ? Ben şuan Aralık sonuna kadar 8 bin diye biliyorum ocaktan sonra 14 bin
Gozde1225 MelisHayal ben yeni sordum hastanede doktorum ama 14 bin kesin dediler dışardan gelince bilemiyorum
MelisHayal Seymaymn zaten ikisini sorma sebebim bu onlardan birini seçmem gerekiyor. Malum yulbaşından sonraya kalıcam görücez artık
MelisHayal Seymaymn özel s.s den de geri alıyorum da merak ettim görüşmeden önce burda bilen var mı diye öğrenmek istedim