Deryaanur 2cocukluanneeee sorun şu ki tavuk balık et tarzı hiçbişey yiyemiyorum rabbim kolaylığını versin🤲
2cocukluanneeee Deryaanur valla bende ağlaya ağlaya ağzımda büyüyüye büyüye bi kusmaya kalkıp bir oturup yemeğe çalışarak yedim kızım tam zamanında ama 2 kilo 200 dram doğdu çok zayıf olduğu için küveze aldılar ne olursa olsun ye ben lavobonun yanına oturup yemeğe çalışıyodum çünkü daha yutmadan kusmaya başlıyodum yeterki o beslensin diye herşwye katlandım
Deryaanur -merve-221706 sizin adınıza geçtiğine çok sevindim inşallah sıra bizlerde tavsiyen için teşekkür ederim
Deryaanur Chiko mandalina midemi ekşitiyor yiyemiyorum cnm galeta kraker elma ayva onları tüketiyorım
Sehernaz_12 [silindi] doktorum banada prilam verdi kullanmıyorum 7+0 ız şuan ama etki etmedi bende galiba ya bulantılarım hâlâ devam ediyor 🥺
Anlcrne Sehernaz_12 bendede ilaç ise yaramiyodu sonra kuzenim söyledi uyumadan önce 2 tane iç canım etkisi oluyor Allah’ın izniyle
binnur64 mshn2001200 ben de 6+1 ’im çok şükür yemek yaparken bulantım olmuyo ama ne zaman yemek yemeğe kalksam bulantım başlıyo 🥺
91mer binnur64 aynı ben Kahvtlı sofrasına oturucam Akşam yemeğine oturacam 🤮 her şeyi yaptım tok ama yok yokkk
monagra Merimelek merhabalar doktorum zofer’i sabahları önderdi. Kutuda zaten sadece 10 tane hap var, prilam gibi bol bol değil. 2 gündür alıyorum nazar değmesin o kadar iyiyim ki. Eğer siz de kötüyseniz doktorunuza bu ilacı bir sorun, size de yazsın.
arirangg monagra Ben de aynı canım. Hayata geri döndüm sanki zofer’den sonra. Sen de 140 tl bu civarda mı aldın canım zoferi. Devlet karşılamıyor dedi bana eczacı
monagra arirangg benim özel sağlık sigortam vardı, 34,75 lira ödedim. Normalde 130 küsür bir fiyatı var evet. Bittikçe yenisini alacağım valla artık yemek yemeye başladım tıpkı eski günlerimdeki gibi 😂
Aysegul2779 Yağlı baharatlı ve hazır işlenmiş gıdalardan uzak durdum ve gaviscon double action kullandım hamilelik reflüsü çok sıkıntı ama bu mucizeler için çekiyoruz ne yapalım 🥰