Asfdg Deryaanur çubuk kraker peynir ekmek ayva bide yoğurtun içine ekmek doğrayıp yiyince çok rahatlatıyodu beni
arirangg Deryaanur haşlanmış patates, çubuk kraker, simit ya da midem almıyorda hiçbir şey. Bulantı için ilaca başlattı doktorum. Şimdi her şeyi yiyorum
Derya0-7 Deryaanur sabahtan akşama kadar düşünüp en son hangisini midem kabul ediyorsa onu yiyordum. Bir gün yediğimi ertesi gün yiyemedim. Allah yardımcınız olsun 🙏
Asfdg Deryaanur evet aynı şeyleri yemekten daha çok midesi bulanıyo insanın ben prilam dr kullanıyorum baya bi azaldı bulantım Sağlık ocağında bile yazdırabilirsin
Deryaanur arirangg bende ilacs başladım kilo kaybım olmuştu hiçbirşey yiyemiyordum şuan eskiye göre bir tık daha iyiyim ama hala var herşeyi yiyemiyorum soğandan tiksindim asla tahammülüm yok yumurta et balık hiç yiyemiyorum
Sellmaseellma Deryaanur çubuk kraker su haşlanmış patates tüketebildim sadece ekmek bile yiyemiyordum
Edafmo Deryaanur çubuk kraker, ayran, tuzlu salatalık, simit bunlar çok iyi geliyordu hatta tüketebildiğim tek şey bunlardı
arirangg Deryaanur Ben de ne kadar ilaç içsem de asla eskisi gibi değilim. Köfte ve çaydan tiksindim. Su pek içemiyorum. Çok zormuş hamilelik
Sellmaseellma Deryaanur benim 1.5 ay sürdü kusmam yoktu ama bulantım iştahsızlığım vardı sen kendini zorla yinede yemeye çalış
Fedoraxn Deryaanur valla ben 12.haftaya kadar bulantı iştahsızlık çektim şimdi 13+3üm kusmalarım başladı keşke bulantıyla kalsaymış hiç bi şey yiyemiyorum artık şu hele hiç içemiyorum 🙁
Oznur-96 Deryaanur 14+2 deyim canım geçer gibi oldu geri geldi bulantılar geçiçek kısmı yalan gibi geliyor
Deryaanur Sellmaseellma iştahsızlığım bulantım benmde çoktu kilo kaybım oldu bulantım olunca çıkartamıyorum da 2 gün hastanede yattım şuan yine birşey yiyebiliyorum eskiye göre allah yardımız olsun
mshn2001200 Deryaanur Hic bir sey yiyemiyorum artik, 6+1 haftalik hamileyim ve istahsizligim ve bulantim oyle basladi ki, ne yemek yapabiliyorum ne de yiyebiliyorum😶
binnur64 mshn2001200 ben de 6+1 ’im çok şükür yemek yaparken bulantım olmuyo ama ne zaman yemek yemeğe kalksam bulantım başlıyo 🥺