poyrazvearya Benim ki şimdi baktım da hep yenidoğan ya da 6 aya kadar ondan sonrası için değil hep küçük çok olmuş ailelerimiz de alınca böyle oldu şimdi almalımıyım büyük yoksa sonra mı alacaksınız
denizarenmom poyrazvearya bende hep 6 aya kadar aldim yazinda 6-9 9-12 alicam kis icin yazin uygun oluyor fiyatlar
Edafmo poyrazvearya ben indirimde gördükçe beğendiğim parçaları da aldım. Seneye kış için mont kabanı var 12-17 aylık kıyafetleri falan var 😂
Deletedmom_33 poyrazvearya 0-3 az aldım ben geneli 3-6 ve 6-9 idi. Oğlum 3030 doğdu. 0-3 ayı 4 buçuk aya kadar giydik. Şuan 10 buçuk aylık daha yeni 6 ay zibinlar olmaz oldu.
umena Bebeğin kg bilmeden 6 ay icin alışveriş yapmak bana doğru gelmiyor ya çünkü belki iri olcak mevsimine denk gelmicek aldıkların vs vs
Eceecim poyrazvearya ben de genelde 6 aya kadar aldım. Çünkü ileri aylarda kilosunu tahmin edemem aldığım şeyler elimde kalır diye. Kalanları da bebiş doğduktan sonra alayım diyorum. 🌸
Busraaaa35 poyrazvearya kilomuz düşük olduğu için yenidoğan ve 1-3 fazla aldım. 3-6 az parça aldim.Gelişimine göre 3-6 alırım ince yada kalın.bence ilk dönem alışverişi yapılmalı sonra bebeğin kilosuna göre hemen alınabilir zaten.