FerdaElmaBilen Kızlar bende doğurdum minnoşum yanımda 💙🙏 gece post açmıştım ilişki girince sancı başlar demişlerdi girdim nişanım geldi 1 de sancılarım başladı 4 kadar cektim sancılarımı evde 5 dk düşünce hastaneye geldim 7 Cm olmuş açılmam herşey güzel gidiyordu kendi sancılarım yeterli gelmedi suni verdiler 2 e kadar çok çektim 3 kere çatala götürdüler üstüme baskı yaptılar 8 9 santim oldu ama Doğum yapamadım çok kanamam gelince dayanamadım Sezaryana aldılar çok şükür sağlıkla geldi bebeğim bnm de şimdi sancılarım var biraz ama şükür inş ayağa kalkarım hemen dualarınızı bekliyorum 💙🙏🙏
Benay FerdaElmaBilen Allah analı babalı büyütsün canım hayırlı evlat olsun inşallah en kısa sürede iyileş inşallah kuzum
Rumeysaylz FerdaElmaBilen Maşallah Allah bağışlasın size 🙏 😊 bebeğinizi darısı da bizlere sağlıkla sıhhatle.
Defnemmm2301 Rabbim sana bağışlasın Rabbim bizlerede kolay doğum nasip etsin darısı hayırlısıyla bizlere sağlıcakla büyüsün bebeğin inşallah 😊😊
Gekon1710 FerdaElmaBilen Allah analı babalı büyütsün inşallah kaç haftalık doğuö yaptnz ilişkidem sonra beklediniz mi biraz yoksa direk duşa girdiniz mi garip bi soruda beklemek gerekiyormş sanırım biraz