enkenk yarın ilk kontrolüme gideceğim çok heyecanlıyım ve biraz da gerginim🫠🥹 ilk kontrolde kan testi ve ya başka testler yapılıyor mu biraz bilgilendirir misiniz🫶🏻
beyzacmvrc enkenk kan ve idrar tahlili istiyolar canım tiroid değerin ve vitamin değerlerine bakiyo idrar yolu enfeksiyonu var mı ona falan bakıyor
Gocmenkizii enkenk Bende ilk kontrolde sadece kese göründü ve kan, idrar tahlili almamışlardı. 15 gün sonra gel dediler o zaman aldılar🤷🏼♀️☺️ Devletti bu arada ilk gittiğim doktor.
enkenk şuan ekstra normal olan kasık ağrılarım ve arada gelen mide bulantısı dışında bir sıkıntım yok ama tedirginim biraz bir şey var mı acaba diye😫😫
Gocmenkizii enkenk Ah o ağrılar🥹 Hamile kaldığım zaman adet sancısı çekmeyeceğim 9 ay diye seviniyordum, 3 aydır kasık ağrısı çekiyorum 😅😅😅
denizarenmom Gocmenkizii benimde ilk 3 ay normal regl zamanlarimda hep agrim olmustu sonra daha yasamadim
enkenk Gocmenkizii durum güncellemesii🫶🏻🫶🏻 kontrole gittm ve bebek 6 haftalıkmış bir anda kalp atışlarını duydum şok oldum hiç beklemiyordum🥹🥹🥹🥹🥹🥹 sağlıklıymış hiçbir sıkıntımız yokmuş🫠🫠🫠