Aysinvebebito aynı şey benimde başıma geldi inanmayın tekrr gidin doktorum randevunu al ben randevu istiyorum verin randevumu deyin bana önce yanlış verdiler şubat diye konuştuk takvimden hesapladık eve gelince bi baktım marta vermiş benim o zaman haftam geçmiş oluyor gitsem de bir işe yaramayacaktı ertesi gün gittim siz bana yanlış vermişsiniz dedim bunu iptal edelim yeni karar çıktı haftanızda gelin bakcaz dediler bnde inandım tamam dedim ayrıldım sonra iki test sonucum için bu hafta tekrr gittim doktora sordum bana böyle böyle dediler diye öyle bişy yok git randevunu al dedi onu çok zorda kalınca bazı durumlarda bakıyoruz randevun olmak zorunda dedi sonra çıktım radyolojiye gittm siz bana böyle böyle dediniz ama doktorum almak zorundasın dedi dedim kayıtta başka biri vardı hiç tepki vermedi hemen yardımcı olur randevun olmalı vereyim dedim hatta 20. Hafta daha iyi o haftaya vereyim dedi öylelikle 7 şubata randevumu aldım ama orda kayıtta iki kişi var biri daha genç birinin yaşını daha büyük genç olan neden böyle yapıyo anlamadım ya hasta az olsun az gelen olsun diye yapıyo çünkü bu sefer gittğimde başka biri vardı o bile randevun olmalı dedi aynı yer biri başka biri başka şey diyo sizde tekrr gidin alın mutlaka randevunuzu riske atmayın