Kadriyeeren203 Tarihi 9 ocak olarak konuştuk doktorumla ama yatış işlemleri, doğum saati vs haftaya netleşecek çok heyecanliyim bi yanım kavuşmak için can atıyor, bir yanım 2. Sezeryandan korkuyor sizlerin şafakları kaç güzel annişler 🥰🥰👼🏼
Tgb_123 Kadriyeeren203 benimde son 17 inşallah ama şuan garip bi ağrı cekiyroum kasıklarımın en altı vajinanın üstü sanki vajinanın kemikleri ağrıyo gibi sizde varmı böyle bişey yada neden olur 😭 çok korkuyorum ilk bebek ne yasıcam bilmiyorum
Ftmcgdms Kadriyeeren203 son 31 gün görünüyor 35+4 olduk bakalım haftaya gün verecek benimde ikinci sezeryan ilki güzel gecmesine rağmen bundan çok korkuyorum nedense
Debayami Kadriyeeren203 Ayy bende çok korkuyorum 2.ci sezeryan olacağım bizimde kısmetse 6 ocakta doğum son 15 gün kaldı Allah yardımcımız olsun. Bizim de herşey net hafta ya belli olcak inşallah.
Kadriyeeren203 Ayy olmaz mııı Kanala yerleşme ağrısı canım pelvik kemikleri açılıyor genişliyor bebek baskı yaptığı için yaklaşık 3 haftadır zor yürüyorum o ağrılardan Tgb_123
Kadriyeeren203 Bende öyleyim bence bilinçli olduğumuz için, bilmeden karambole olmak daha iyiydi sanki 🙄🤭 Ftmcgdms
Kadriyeeren203 Ohh biseycik kalmamış son günler hepten geçmez oldu saglikla kavusun insallah🥰iremyigit
Kadriyeeren203 Amin canım amin bilinçli olduğumuz için korkuyoruz bence o atmosfer yaşanılan duyguyu tekrar yasayacak olmak falan 🙄Debayami
Tgb_123 Kadriyeeren203 yaa demekki normal şeyler gerçekten rahatlattınız beni eşimle nöbetteydik doğum olucak sandım gerçekten dediğiniz gibi zor yürüyorum sağ Salim hayırlısıyla kavuşalım inşallah 🥰🥰🥺😢
Ftmcgdms Kadriyeeren203 gercekten öyleydi şimdi bir korku oluşuyor ister istemez bide arkada çocuk olunca belkide ondan korku oluyordur☺️
Kadriyeeren203 Mesela ilk hamileligim de oglum kanala girmemişti 37+2 de sezeryan oldum ve sob gune kadar hep gezdim şimdi kizim kanala iyice yerleşmiş ve kemiklerime cok baski yapiyor sagdan sola donmek oturtugum yerden kalkmak biraz fazla yurumek zulum gibi geliyor gecen hafta doktoruma sordum panik yapma gayet normal seyler dedi :)) Tgb_123
dilek_balli Kadriyeeren203 bende büyük ihtimalle 10 Ocak ta olcam a.bir hafta sonra kontrol de tam netleşecek hayırla saglikla gelsin bebisler