Uniicorn Adet düzensizliği var son adetim 2 ay önceydi gebelik şüphelerimde başlayınca Dr gittim kanda beta HCG 9 geldi 2 gün sonra yaptırdım 17 geldi 2 gün sonra yani bu gün tekrar yaptırdım 5.6 geldi tekrar yükselir mi başına gelen var mı
Uniicorn Seviyemin düştüğünü görünce çok üzüldüm yükselmesini bekliyordum. Kanamam falan olmadı bu gün doktor kontrolüm var bakalım
Aslii35 Uniicorn bende de aynı durum var herkesde kanama düşük kendiliğinden olmuyomuş malesef ki yarınbende kürtaj olacağım 🥺
mervemom58 Uniicorn canım çok geçmiş olsun 🥹 benimde öyle oldu 770’di 3-4 gün sonra tekrar baktırdığımda 440’a düşmüştü ne kanamam ne ağrım vardı hemen doktora gittin vajinal ultrasonla baktılar düşük başladı dediler kalp atışını duymamıştım daha ama kesesi yerleşmişti bebeğimin. Sonra zorunlu kürtaja aldılar kese zehirlenmesi yaşamim diye kürtaj sırası beklerken zaten kanamam da başlamıştı eğer kan vermeseydim de düşük olduğunu kanamayla anlayacaktım.. Rabbim sınıyor güzelim🙏🏻 Sakın isyan etme.. 7 ay aradan sonra tekrar hamileyim Rabbim nasip etti çok şükür 🙏🏻
Uniicorn Aslii35 benim şimdi lekenlenmem başladı muhtemelen değer tamamen düşünce kanama başlıyor benimde artık tamamen düşmüş olması lazım değerlerim
Uniicorn mervemom58 amin inşallah sağlıkla büyütün bizede nasip olur inşallah vardır herşeyde bir hayır
mervemom58 Uniicorn amin cümlemiz sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza. Ama eminim ki sende 2023 sene ortası olmadan buradan bizlere güzel haberlerle tekrar geleceksin ❤️
MinikBrokoli İçini ferah tut, düşük sonrası hamile kalma şansı her zaman daha yüksek olduğunu söylerdi büyüklerimiz , Allah gönlüne göre versin🙏🏻 Umarım her şey gönlünce olur 🙏🏻🙏🏻
mervemom58 Aslii35 hayır ben kürtajdan sonra hemen çocuk istedim ama olmadı tüm yumurtlama günlerimi özenle takip ettim ama Rabbim vermeyince vermiyor.. Her ay 3-4 tane testlerim negatifti tam belirtilerim sinyal veriyor diyip kaç defa betama baktırdım hatırlamıyorum bile.. Hatta Halise Yollı diye bi doktor bulup gittiğimde geçen ay bana aşılama önermişti ama kürtajımı yapan başka doktor gerek yok bekle demişti 3 ay daha. Bekle dediği ay hamile kaldığımı reglime 1 gün kala kaset testle öğrenmiştim daha çok başıydı 17.49’du ilk betam 🥹 Yani kısacası beklemek gerekiyormuş 🙏🏻 Vakumlu kürtaj olduğum için ilk ay korunup sonra yine çocuk için savaş verdim..