Meraba kızlar 34+2 haftalık hamileyim zaten erken dogum riskim 7cı ayımdan beri var 2saatan beri regl agrısı gibi sanki regl olcakmişim gibi ama öyle çokta şidetlide dil ama ariyor aranızda tecrubeli olan anneler belki bilir benim ilk dogmum olca için dogum ağrısı nasıl olur hastaneye nezaman gitmeliyim bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

Seda020921 canım bence gidip bir nst çekil açılman varmı bir baktır.Eminim herşey yolundadır ama riske atma istersen

Yesimmm93 işte arada kalıyorum gidersem hastanede kalıcam ama dahada devam ederse galiba gidicem☹️

Seda020921 34+6 yız bizde ara ara hem adet ağrısı gibi ağrılar oluyor hemde arada belden bir sızı şeklinde bir ağrı giriyor, kasılmalar dahada arttı ama doktorum hepsinin normal olduğunu söylüyor son dönemdeyiz ☺️

2505 benim erken dogum riskim var bebek 27haftada gelmek istedi ama hapşarla onlediler oyuzden merak etim acaba geliyormu diye

Seda020921 33+4 üm bende adet sancısı gibi ağrılarım ve bel ağrım çok oluyor nst de sancı çıkmıyor ama doktorum yalancı sancılarımın başladığını artar ve devam ederse direk hastaneye gelmemi söyledi gerçekten yalancı sancı normal sancıdan farkı yok sadece düzenli olmadığı için doğum sancısı değil. En son ne Zaman nst çekildiniz bi acile gitmenizde fayda var

Sancilariniz duzenli ve siddeti artiyorsa dogum belirtisi ama sizin erken dogum riskiniz varmis o yuzden hastaneye gitmeniz daha iyi olur sizin icin

Yesimmm93 çok şukur şuan iyiz hap kulandım için açıklımı önluyorlar zaten 1hafta sonra kulanmayı brakıcam heralde ozman acıklımda olur ♥️