Ebru060619 Araştırdıkça morelim çook bozuldu, 14 aralıkta beta 208 di 19 Aralık 860, çok yavaş yükseldiğini düşünüyorum lütfen tecrübel iolan anneler yazar mı biraz morelim yerime gelsin yarın sabah tekrar betaya bakıcam 😔
YaseminBatrk Ebru060619 bencede normal.2 günde bir iki katına çıkması lazım Siz beşinci gün vermişsiniz. Hadi 4 gün diyelim 800 oluyor 5 günde 860 normal yani. Ki doktorunuz iyi demiş internetten araştırma yapıp canınızı sıkmayın.
Zelliha Ebru060619 merhaba canım benimde ilk 58 çıkmıştı sonra 200 lere yükseldi sonra 800 küsür oldu ikişer yada üçer gün aralıklarla yani katı katına artması lazım önce ikiye sonra dörde seninki normal geldi bana geç döllenme olunca öyle olması normal yeterki düzenli şekilde artış göstersin doktorum bana öyle demişti 🌸
Ebru060619 yesillimonn sordum normal dedi ama araştırmalarıma göre çok yavaş dış gebelik olma ihtimali çok Yüksek
Zelliha Ebru060619 Ebru060619 ilki 24 Mayıs ikincisi 27 Mayıs üçüncüsü 30 Mayıs yani 3 gün aralıklarla
Ebru060619 Zelliha inşallah yarın bende güzel bi sonuç alırım lütfen dua edin olur mu sabah kan vericeğim 🤲🏻
Zelliha Ebru060619 inşallah bişey yoktur Allah’ın izniyle bi sıkıntı çıkmaz içiniz ferah olsun benim bundan önceki gebeliğim 9 değer beta çıkmıştı artmasını görememiştim bile ertesi gün kanamam başlayıp kimyasal olduğunu öğrenmiştim üç ay sonra tekrar 58 değeri görünce çok endişelenmiştim yine aynıdır diye ama şuan 34 haftalık hamileyim şükürler olsun allahım sana da isteyen herkese de nasip etsin kaygı etmen çok normal fakat iyi olacağına inanman seni rahatlatacaktır kötü şeyler düşünme Allah seninle olsun inşallahhh 🌸💕
Betulakarr Ebru060619 1 bucuk iki katı olması lazım bence güzel artmış bir kac gune keseyi görürsün Allah’ın izniyle hiç kötü bir sey düşünme ben öğrendiğimde 34tu betam gunlerce gittim takip ettim kuzum bana da oyle geliyordu sanki azmis gibi ama simdi 16 haftalık hamileyim 🥲☺️ 34 u gördüğüm gün dedim ki hamileyim geri kalan hicbir şeyi düşünmedim sadece mutlu oldum 🥰 haberdar et yine ama hicbir sey olmaz saglikla gelir yavrun inşallah 10 gune kalp atışını duyarsin Allah’ın izniyle
Ebru060619 Betulakarr aminnn aminn aminnn❤️🤲🏻 Yarın kan değerlerime yine baktıracağım inşallah herşey yolundadır perşembe günü doktorum keseyi görmek için çağırdı Ordan da olumlu bir şekilde ayrılırım İnşallah 🤲🏻
Ebru060619 Zelliha çok teşekkür ederim ederim güzel mesajınız inşallah kalp atışını duyup haber vermek nasip olur ❤️🤲🏻