Hallerimvarbenim miracuzn Model çok yetişkin odası gibi bence. 2. Modele büyük tokmak gibi ahşap kulblar takarsanız çok güzel olur 🥳
miracuzn Arvenlina bende onu beğenmiştim ilk gördüğümde onun yatağı yok extra olarak bazali yatak almayı düşündüm bir de zaten beşik var belirli bir yaşa kadar onu kullanir sonra büyüyünce de baza da yatar diye düşünüyorum hemde içine eşya koyanilirim baza olursa 🫶🏻 teşekkür ederim fikriniz için
Tiiffany miracuzn 3.model derim almısken tam olsun.cok cabuk büyüyorlar sürekli değişim yapmaktansa 1 kez alın tam olsu derim.şahsen ben öyle yaptım 7 aylık odasıı ayırdım genc odası yatak baza dolap aynı sekilde aldım. Sımdı 18 aylık böyle daha iyi bence sürekli oda değşmeye gerek yok. Bu sekilde ilelebet kullanabilir
miracuzn Tiiffany yok zaten 1.2 alsam da onlara da baza ekleyeceğim bende sizin gibi düşünüyorum almışken tam almak çünkü her geçen gün fiyat artıyor
Fevehan miracuzn bence 2. Hem güvenlik açısından hemde temizleme açısından daha kullanışlı olur. 1. Kırılma riski var çocuk afacan olursa🤗 3. De toz konusunda sıkıntı olabilir diye düşünüyorum. Ama kullanmadığım için net bilmiyorum.. 2. Bazası olsa güzel olurdu.
miracuzn miracuzn 1,2 modele extra baza alacağım sadece model olarak hangisi güzel diye zaten kulp farklı bir iki de çizgi farkı var modellerde farkındayım benziyor birbirine 3 ude
minik_koala_ve_annesi miracuzn bence 2, 1. Modeli cok begendim ama cam.oldugu icin kirilip.cocuga zarar verme olasiligini dusundum bir anda yani oyuncak atabilir eliyle vurabilir bilemdim 2 daha kullanisli gibi
birprensbirprensesannesi- miracuzn güzellik ve gösteriş açısından 3 kullanım açısından 1. O aynalar malesef parmak izinden görülmeyecek sürekli silinmek isteyecek ama ben olsam akıllanmam yine 3numatayı alırdım 🤭