Leyyacvkk ElifAkyol aynı haftadaymisiz şikayetleriniz varmı acaba 🥺 benim vajinamda hareket edince uzaninca yuruste çok ağrıyor belim oyle
ElifAkyol Leyyacvkk Bel ağrısı vajina ağrısı bacağıma bile vuruyor Bebek baş aşağı olduğu içinmiş Sancı çıktı 40,50 arası doktor normal karşıladı baş aşağı olduğu için Hayırlısıyla bekliyorum oğlumu 🤗👶🏻🤰🏻
SerapBagci Huzurumm_ 38. Hafta lahana olduk bugün 🥰🥰 yılbaşından önce gelsin diye dua ediyoruz ama kızım pek niyetli değil sanırım 🥲
Nursaygi Baharks Erkeğe benziyor demişti devletteki doktorum bakalım detaylı ultrasonda net belli olur detaylıyı bekliyorum. 🥹🥰 Sizin cinsiyetiniz ne ☺️
123esr_ bademli_puding aynıyız bebek alışverişine başladınız mı yavaştan ? Cinsiyeti belli oldu mu ? ❤️
SerapBagci Cerenyucel Aynıyızzz 🥰 doğum belirtiniz var mi hiç bizim dogumumuz 3 ocak görünüyor ama yıl başından önce gelsin istiyorum kızım💕 kaç kg dedi doktorunuz?
Cerenyucel SerapBagci aaa 😊dogum belirtim yok fakat bebek gecen hafta makat gelisliydi donmediyse yarin randevum var sezeryan gunu versinler istiyorum .37+2yken 3174du sanırım siiznki kac kilogram 😊 SerapBagci ydi sanirim