Ayse5100 Kızlar size de gece uyurken kramp giriyor mu ayağa ve bacağa bende son bir aydır ara ara hep kramp giriyor uykumdan uyanıyorum bu arada 22+2 yiz. Düzenli yürüyüş yaptığım halde oluyor asla oturan hareketsiz biri de değilim anlamadım
yagizegemom Ayse5100 25. Haftamdayım banada oluyor canım hele dün gece sağ alt bacağıma bir kramp girdi uykudan sıçrayarak uyandım ağladım resmen 🥹
Cns_yldz13 Ayse5100 bende de oluyor genelde ama doktorumun verdiği kalsiyum magnezyum ilacını kullanmaya başladıgımdan beri cok col azaldı
Hilaynur Ayse5100 bendr olmuyordu baştan beri magnezyum kullanıyorm yürüyüşte yapıyorm zaten ama 32. Haftadan itibaren olmaya başladı magnezyum da kullanıyorm buhaftsan sonra kar etmiyor heralds gece yatarken döönerken bianda giriyo ancak eşim kramp bölgesine masaj yapıyoda geçiyo ama o krampın agrısı sabahda bacagımda hissediyorum çok kötü oluyo
gokcem533427 Bende 13+2 haftaligim ayaktayken belden aşağıda kramp veya bacağımın üstü uyuşuyor doktora demiştim magnezyum verdi ama ona rağmen yine oluyor çok nadir 😵💫