Burcubrc08 Haftamdayım, el parmaklarım kaşınmaya başladı ve minik minik içi su dolu kabarcıklar oluştu. Bu durumu yaşayan ve sebebini bilen var mı acaba?
Kubrabsyg45 Burcubrc08 kolestoza baktırın. Ben geçen acile gittim doktor direk el parmak aralarını sordu kaşıntı kabarıklıkta vs. Çok önemli bir durum
Esraggbkn Burcubrc08 bende de var ama hamilelikten dolayı değil bayadir olan bişey egzema oluşmuştur belki benimki egzema da tarif edisiniz onu gösteriyor:)
2022bebeki Burcubrc08 Aç karnına ast alt ve safra asitleri testi verin içiniz rahat eder. Allah korusun kolestazsa bile önlem alınır haftaniz iyi.
Burcubrc08 Kubrabsyg45 benim de aklıma o geldi ve korkmaya başladım açıkçası. Kan testi mi vermek gerekiyor acaba bunun için ne yapmak lazım
Kubrabsyg45 Burcubrc08 evet acilde alıyorlar. Siz gene de hemen gidin verin o haftalarda daha çok görülüyor. İçiniz rahat olsun en azından. Bende geçen gece gittim bu yüzden. Allah korusun son zamanlar herşeyi dikkate alın siz
Burcubrc08 Acile gelip kan testi verdim şimdi, bir şey çıkmaz umarım çok da bir sey anlamadılar çok küçük bir ilçede yaşıyorum. Teşekkür ederim cevaplarınız için.
2022bebeki Burcubrc08 Umarim her sey yolunda gider. Sikayetleriniz azalana kadar baharatlı, salçalı, yağlı gidalardan ve kafeinden uzak durmanızı öneririm 🌺
Burcubrc08 Kubrabsyg45 sanırım yaptıkları kolestazla ilgili değildi de genel bir kan testiydi orada bir problem görülmedi. Merhem yazmıştı kaşıntı için bir kere kullandım bugün de devam etmedi şükür.