Hamideersin Cicek61 2 haftaya kadar sorun olmaz ayrıca haftanız çok erken ilerleyen zamanlarda vaktini yakalar belki geçer bile böyle ufak şeyleri kafanıza takmayın doktorunuz sorun var demedigi sürece canınızı sıkmayın
Mysmrt 281903 bildiğim kadarıyla birkaç gün ileriden ya da geriden gelmesi çok sorun teşkil etmiyor normal karşılanıyor canım
Cicek61 281903 doktorum suan bi sıkıntı yok bikaç gün önemli değil dedi ama benim daha önceki bebeğimde de gelişim geriliği vardı sonra da kalbi durduğu için tedirgin oldum
Cicek61 Hamideersin ben bundan önceki bebeğimi 8 haftalık kaybettim gelişimi geriydi adet tarihimle ultrason uymuyodu sonra da kalbi durdu aynı şeyleri yaşamaktan korktugum için endişelendim doktorum suan bi sıkıntı olmadığını söyledi
281903 Mysmrt yani doktora sorduğumda bir hafta ileri bir hafta geri oluyor demişti bende çok takılmamıştım
Hamideersin Cicek61 Rabbim korktugunuzdan korusun inşallah içinizi ferah tutun iyi düşünün iyi olsun rabbim yavrunuzu size bağışlasın sağlıkla vaktinde kucaklayin inşallah
Camraaaaaaa Evett sorun değil sonuçta döllenmeyi tam ne zaman olduğunu bilinmediği için bu tarz şeyler olabiliyor
Cicek61 Hamideersin çok teşekkür ederim amin Rabbim cümlemizzinkini bağışlasın emeklerimi boşa cıkarmasın sağlıkla kucaklayalım bebeklerimizi
Ndd_ Canım benimde aynı şekilde ama hiç endişelenme döllenme tarihiyle alakalı bir durum doktor bana o şekilde söyledi için rahat olsun
Cicek61 Ndd_ doktorum sadece suan bi sıkıntı yok dedi açıklamadı bende rahatsızım detaylı soramadım inşallah da hiçbişey olmaz çok sagol