Mucizem33 pijamaboregi evet yazin biz Tarsusta yiz in cin top oynar kimse yok bizde yaylaya kaçıyoruz ztn duramıyoruz burada
pijamaboregi Mucizem33 aaa gerçekten mi hangi taraftasınız bizde yaylaya kaçıyoruz siz şimdi Tarsus diyince merak ettim Çamalan, kenzin, gülek falan hep bilirim bende
1anne2bebek__ pijamaboregi bu 2. Hamileliğim. Hamile kalma günlerim arasında sadece 3 gün var nasıl denk geldi bilmiyorum😀 kızım 38+2 de doğdu bakalım bu ne olur 😀 ama Mayıs çok iyi gerçekten. bebeklerin ikizler Burcu olması dışında 🤣 Doğalgaz yanmıyor havalar güzel çamaşır balkonda hemen kuruyor mükemmel 🤣
Zeynayzey elvinimmm bir kızım ayağımda uyumaya çalışıyor bi kızım karnımda pıt pıt atıyor 😀analarıda uyku modunda gözlerini kapatsa gidecek
babysevgi elvinimmm teşekkür ederiz daha iyi evet ama klasık kreş cocugu süreklı hastayız tabı bende😂
pijamaboregi Mucizem33 hahaha cidden mi akraba çıkacağız bu gidişle😂 kenzin bende sevindim valla çölde su bulmuş Bedevi gibiyim şuan
pijamaboregi burcin-2202 veee boğa burcu oldukları için yemek yemeyi ve uyumayı genel olarak seviyorlar şanslıyız ❤️☺️ sağlıcakla kucağınıza alın
Fts-fts11 Bende mayıs annesi olacağım sanırım ama hiçte hazır değilim sanki oluyor mu böyle arada ne yapacağım hissi ilk hamileligim
burcin-2202 pijamaboregi çok teşekkür ederim İnşallah bütün anneler sağlıkla huzurla doğurup büyütürler yavrularını🫶
pijamaboregi Mucizem33 ay yok o kadar değil 😅 bu arada tanıştığıma memnun oldum. Melike ben hamilelik, doğum sonrası şeylerden merak ettiğin bişey olursa mutlaka yanıtlarım gerçi sen benden iyi biliyorsundur sma unutmuş olabilirsin diğer hamileliğinden sonra ☺️