Miniminnacik Kızlar merhaba büyük ihtimalle sezeryan olacağım.Arkadasima hiç bir uyusturma yapılmadan sonda takmışlar ve canının fazlasıyla yandığını söyledi.Basinizdan gecenleriniz var mı bahsettiği gibi acı yanma oldu mu sizlerde de ?
Elifderin34 Miniminnacik canı çok tatlı biriyim sonda asla öyle abarttıkları kadar acıtmıyor çok az sinek ısırığı gibi acı hissediyorsun sadece ha tabi sondayı takan belki de arkadaşınızın canını fazlasıyla yaktı hemşirede önemli
yesillimonn Miniminnacik Benide ameliyata hazırlarken takmışlardı canim acimadi hafif bi sizlama oldu oda takan kisi bir kerede takamadı uğraştığı için olmustu ama abartılacak bi aci olmuyor
gkbyza Benim gibi canı tatlı birinin canı bile acımadıysa kimsenin acımaz 😂 ya da ben doğum sancısı çekerken anlamadım 🫢
Fatmapelit12345 Miniminnacik Bende genel anestezi ile doğum yapmıştım ilk doğumumu benim canım çok yandı devlette yaptım şuan sırf sonda ve bir kaç şey sebebiyle özelde doğum yapicam inşallah kişiye göre değişir hemşireye gorede degisebilir belki bilmiyorum ama benim tecrübem olumsuz yönde
Rabia04_09 Miniminnacik aslında çok acıtmıyor birazda sizin elinizde ben kendimi fazlasıyla kasmıştım o yüzden biraz acı oldu benimki devletteydi ama özelde genelde anesteziden sonra takılıyormuş
Fatmapelit12345 Mela2 sondayi takarken çok canım yandı mesela spinalde ugusunca takılıyor ikici konu ameliyat sonrası odaya hemşire gelip karnima çok feci bastırdı canım çıktı odayı inlettim içerdeki kanı atmak içinmiş spinalde ugusukluk tam gecmedgi için bu ağrı o kadar olmuyomus
BusraMece Fatmapelit12345 bende 2 kez genel anesteziyle sezeryan oldum bu 3.gebeliğim sırf o karına bastırma yüzünden spinal olacağım 😑
Hayalmi BusraMece üzgünüm ama spinalde de bastırılıyor .. aslında doktora göremi değişiyor bilmiyorum ben iki defa genel oldum biri özel biri devlet bastıran olmadı şimdiki gebeliğimde öğrendim böyle bişeyin yapıldığını arkadaşım spinal oldu özelde onada bastırmışlar kuzenim özelde spinal oldu 2 defa onada yapmamışlar . Anlamadım gitti neye göre yapılıyor bu işlem
Hilaynur Miniminnacik valla canım benmki devletdeydi benm acı eşigim yüksekdir benide doguma almadan önce taktılar hatta bigece öncesi taktılar böyle bi acı yok yani tabi ameliyatdan sonra acısı kalmıyor ama ilk taktıklark gece yerime otramadm yatamadm çok acı verici bişey oyüzden 2. Gebeligim özelde tercih ediyorm ordada dogumdan önce uyuşturup takmalarınj söylicem
bebekveannesiii Hilaynur kitapkurdu arkadaşlar 2 hafta olmuş post açılali kadın doğurmuştur çoktan 😂😂
kitapkurdu Miniminnacik ben ameliyathanede takılmasını istiyorum diyin. Özelde yapıyorlar ama devlett yapmıyor galiba.
Miniminnacik kitapkurdu özelde yaşadım bu sorunu canım takan kadın o kadar kabaydiki benden sonra başka bayana taktı tartıştılar kadininda canı baya yanmış.