Bahar3521 Kızlar her merak ettiğimi buraya soruyorum ama çok ağır bir grip geçiriyorum daha yeni gebelik var. İki burnum tıkalı nefes alamıyorum. Acaba otrivine kullansam zararlı mı 😔
Karabiberimm Bahar3521 valla canım en iyisi doktoruna sormak ben hamileyken burun spreyi kullanmıştım ama adı neydi inan hatırlamıyorum doktorum yazmıştı . Doktor önermediyse sormadan kullanma derim
baby3_ Bahar3521 ben yaklaşık bi fiil 1 aydır kullanıyorum. Önceki gebeliğimde de kullanmıştım. Benim hamilelikte burnum full tıkanıyor
Fatmasafi Bahar3521 sterimar baby kullanabilirsin bebeklere veriliyor benim doktorum hasta olduğumda onu verdi kullanabilirsin demişti yada serum fizyolojik solüsyon kullanabilirsin oda rahatlatıyor
Sinem94 Bahar3521 gebeligimi öğrendiğimde griptim 6. haftada tekrar oldum şimdi yine gribim 🤦♀️ ilk ikisinde de otrivin kullandım dr önerisiyle bi zararı olmuyor korkmayın
Gocmenkizii Bahar3521 Canım bence sen yine de doktoruna danışmadan kullanmamaya çalış 🙏🏻 Olmadı bi doktora git söyle. Yazmayacaktım ama içim el vermedi ben önceden otrivine mentollü bağımlısıydım. Nasıl sigarayı yanında taşırsın her fırsatta içersin o şekil yanımda taşıyıp sıkıyordum. Çok zor bıraktım ilaçlarla.. O yüzden mutlaka sor sen yine de🥰
aaaa-123 Bende şu an da ağır bi grip geçiyorum korona da olabilirim hatta, yeni hamileyim doktor burun spreyi vs. bana kullanma dedi
Bahar3521 aaaa-123 gerçekten çok kötüyüm çok ağır bir grip boğazım bile tıkalı nefes alamıyorum bazen 😔
ilkimbebee Bahar3521 bende grip oldum fakat kremi geç burun spreyi diyorsun çok zararlı doktorum asla önermemişti
Kubrabsyg45 Bahar3521 İLLADİN kullanıyorum ilk günden beri bağımlılık var bende çok şükür bişey olmadı doktorum da sorun yok dedi ama otrivine pek olumlu bakmıyorlar