Alimenur Ebru1995 yok henüz belli olmadı en son geçen çarşamba gittim birdahaki kontrolünde belli olur galiba Seninki belli mi
Ebru1995 Alimenur hayır bende cuma günü gideceğim . 14. Haftaya yeni girmiş olacağım belki gösterir 😂
elvinimmm FatmaAselinAnnesi_60 ay çok teşekkür ederim fark etmemisim 21+1 yazicagima 0 a elim degmis 🤣
Alimenur Ebru1995 bulantılar kusmalar Önceden migrenim olduğu için geçmek bilmeyen baş ağrılarıı Ahh neler çektim arada halen çekiyorum
1anne2bebek__ Lessi 12. Haftada söyledi doktorum. Eğer yanılmazsa erkekmiş. Ama burada çok duydum erkek deyip de detaylı da kız olduğunu öğrenen. İlk gebeliğimde 13. Haftada söylemişti yanılmadı Bakalım bunda ne olacak.siz öğrendiniz mi
Tanembebek5 babysevgi 16+4 benim de 3 haziran doğum ama 15 gün öncede olabilir dedi doktorum 😍😍😍 sağlıkla gelsin inşallah 🙏🧿
Ebru1995 Alimenur aynı bende öyle gerçekten çok zor geçiyor. Bakalım cinsiyet belli olunca haber verin bende yazarım 🤗
PSerenity 1anne2bebek__ bize 12de fazlalık var gibi ama yanıltıcı olabilir dedi 16da kız dedi bacak arası boş