1Gunes Akşam yemeğinde acı biber turşusu yedim tekme reis hıçkırmaya başladı ilk kez denk geldim buna 29+4 hamileyim 🤣🙈 sizde de oluyor mu kızlar bebişlerin hıçkırıgını hissediyor musunuz 🙈
emirtosveannesi 1Gunes son zamanlarda daha cok artarcak bizimki günde 3 4 kez hıçkırık krizlerine giriyor karnim hopluyor 😄
MaviDeranHazal 1Gunes ahahah ikinize de afiyet olsun. Ya ben hala anlayamıyorum bazen ard arda aynı hareketler oluyor acaba bu hıçkırık mı diyorum bilemedim 🤷♀️ bu arada bana acı yeme yeme dediler bebek sancılı olurmuş gazlı olurmuş diye canım çekiyor yemiyorum yaaa 😔😔
1Gunes emirtosveannesi acıyı çok severim ama bebek var diye çok yememeye çalışıyor açıkçası uzun zaman sonra ilk defa yedim bebeğim hickiriyo🤣
kitapkurdu 1Gunes ya ilk kez mi hissettiniz hıçkırığını? 😍 benim kız 28 haftalık oldu daha hiç hıçkırmadı 🤭 ondan soruyorum
1Gunes kitapkurdu evet ilk defa hissettim acı yediğim için bizim gibi hicriyor kız hik hik hik diye atıyor 😀🤣🤣
Nhlhmz11 1Gunes 27 deyim bende bir haftadır falan hissediyorum ara ara hıçkırık tutuyor , kalp atışı gibi oluyor elimle hissedebiliyorum . Hatta babası kulağını dayayinca duyabiliyor 😍
m_k34 Bende bugün ilk kez hissettim sürekli seyirme gibi bişey oldu bir kaç dk bu hıçkırık sanırım çok değişikti 🙂
kitapkurdu 1Gunes oğlumda çok olurdu da bizim kız hiç hıçkırmıyor ya acı mı yesem acaba 😅 çok güzel bir his ya 😍🥹
1Gunes MaviDeranHazal yok kuzum arada ye bisey olmaz zaten erkek bebekler çok gazli olurmuş benim ki erkek bunu kabullendim.
MaviDeranHazal 1Gunes benimki de erkek Balık burcu zaten bi de gazlı olursa Allah korusun 😔 inşallah olmaz tabi
Zeynep_Asellll 1Gunes Kızımın adını hıçkırık koyucam artık o derece😂 Hem hıçkırıyor hem de sinirleniyor sanırım, aynı zamanda sert tekmeler atıyor😅