sultankasmusti Kızlar 34 haftalik gebeyim karnım sertleşiyor ve bu çok sık olmaya başladi akşam daha fazlalaşiyor aranizda yaşayan varmi çok korkuyorum erken gelecek diye bana dua edin nolur vaktinde sağlıkla gelsin miniğim
zeynozey sultankasmusti o haftalarda bende de oluyordu 😅 yerleri daraldığı için totişleriyle ittiriyorlar galiba kendilerini😬😬😬 semsert oluyor karın😂
MasaAll sultankasmusti bende 32 hastalığım ve benim de çok sertlesiyor yarın kontrolüm var doktoruma sorucam
MasaAll sultankasmusti ewt daha yeni geldim yarım saat oldu size yazmak için girdim inanin doktorum pek önemli bisey demedi karın sertleşmiş sancı ve kasılma olabilir dedi ama günde Bi iki defayla korkulacak bisey yok dedi yada günde Binkac defa 10 dakka bir ağrın gelse 1 dayak filan sürse buda devamlı olmasa yine korkma dedi
sultankasmusti Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim .yarın bende gidicem inşallah benim gün içerisinde fazla oluyo ama rahatsız edici değil
sultankasmusti Aysenurozs evet canım gittim erken doğum riskim başından belli vardı progestan kullaniyordum zaten her an gelebilir sancın artınca suyun nişanın herhangi birşeyin olursa hemen gel dedi .Doğsada yaşar artık dedi inşallah birazdaha bekler minik mucizemm. İlla sizdede erken okucak diye bisey yok kafanıza takmayin herkesin hamileligi ayrı canım benimm