Sinem94 Oğlum üç gündür hastaydı bende kaptım şifayı 🤧 öksuruk boğaz ağrısı vücut ağrısı hafif ateşim oluyor çok yükselmeden soğuk uygulayarak düşürdüm ablam da diyorki bebek de ateşlenirmiş onun ateşi 1 derece yüksek olurmuş bu doğru mu 12+1iz
Happy_001 Sinem94 karnın da ki bebek mi bacım sana tawsiye ablanı çok dinleme öyle seymi olur ya bol bol meye ye
Sinem94 Masal53 37.8 oldu düştü soğuk uygulamayla bebeğe zararı olur mu yada ne kadar yükselirse etkiler
Sinem94 denizarenmom banada saçma geldi ama kendisi gebeyken yuksek ateşten hastaneye yatırdılar ve ona öyle bilgi vermişler o yüzden korkuyorum
Masal53 Sinem94 şuan atlet şort dur mumkunse eline yüzüne sürekli su sür koltuk altina su sür veya çık biraz balkonda otur soğuk havada düşürmeye yardimcidir
Sinem94 Bernnnaaaa onun tamamen doğruluk payi varmidir diye sordum sorum aslinda bu değil ateş in bebeğe zarar verip vermediği
cactuswoman01 1 hafta önce ateşim 40 derece oldu çok şükür bebekte sıkıntı çıkmadı inşallah sizde de çıkmaz bebek hareketlerini hissediyor musunuz
Sinem94 cactuswoman01 çok geçmiş olsun inşallah bizde sorunsuz atlatırız 🤲 daha 12+1iz hareketlerini hiç hissetmedim seğirme gibi oluyor ama ihtimal vermedim bebek hareketi olduğuna
cactuswoman01 Sinem94 o zaman içiniz rahat etmesi için Dr gidin kontrol edin biraz önemli sonuçta gebesiniz