minikoglumuz Birazcık fazla çilek yedim hamilelikte çileği oek onermiyor yiyen var mı ama canım aşırı çekmişti 18+2 yim birsey olmaz demi
gulsumd1 minikoglumuz ben çilek reçeli ve çilek aşeriyorum sürekli yiyorum o zaman her yeri lekeli olacak bebişimin rüyalarıma gidiyor çilek😅
Melekuygun Hilal2 valla benim doktorum herşeyi ye korkma dedi sadece yedikten sonra ellerini mutlaka yıka yüzüne dokunma
Babykalamar minikoglumuz kim önermiyor cilek cocugun zeka gelisiminde cevizden önde geliyor ispatlandi bu
Gunay_14_18 minikoglumuz Ben yedim ikizlerimde herweyi cilekli yedim dondurma falanda hic leke falan yok)
Hallerimvarbenim minikoglumuz İlk haftalarda kırmızı meyveleri önermiyorlar diye biliyorum sadece ama ben gebeliğimin başından beri çilek nar o kadar çok yedim ki 31. Haftadayız çok şükür birşey olmadı doktoruna da bir danış istersen herkesin bünyesi farklı
asetonluoje O kadar çok çilek yedim ki. Neredeyse 1 ay her gün düzenli bir koca tabak çilek yedim ama her gün. Hiçbir şey olmaz merak etmeyin 🙈
Zeynep_61_70 minikoglumuz canım yiyebilirsin yememe gibi bir şey yok ben kilo kilo yedim çok şükür de birşey olmadı