Ozgectndg Nhal1654 ben ilk bebegimdede hergün yedim bundada aynı yiyorum bi paket bitiyor ama hiçbir zararınıda görmedim
Cinarinannesii_ Nhal1654 şuan cips yerken bunu cevaplıyorum yiyebilirsin canım 😊 herşeyin fazlası zarar canının çektiği şeylerden tabikide aşırıya kaçmadan yiyebilirsin ikinci gebelik benim ilkinde de böyleydim 😊
Dlkzz Nhal1654 canınız istedikçe yiyin arada ama yüksek tansiyon rahatsızlığınız varsa dikkat edin tuzlu olduğu icin birden yükseltiyor ben yiyemiyorum mesela bu yüzden ve ödem tutabiliyor.
Mouradi Nhal1654 Yiyin gitsin ya 😄 bebiş olduktan sonra emzirme dönemi yiyemiyorsun yesende bebişsiz rahat yediğin dönem değil 🫠 keşke istediğim her şeyi hamilelik zamanı yeseydim yaa 🥲
Sevgiozdemir Nhal1654 valla canım istedikçe yiyorum paketin hepsini de bitiriyorum tek başıma yalan yok☺️ ama tabiki fazlası zarar yemesek daha iyi ama işte canımız istiyor ne kadar az yersek o kadar iyi 🥴
AycanFb Nhal1654 Valla sağlıklı şeyleri ihmal etmemeye çalışıyorum arada da kaçamaklar olsun canım yiyorum ne yapayım hamileyiz canımız çekeni yemek zorundayız🙈🤭🤭🤭