Mery259 Anneler aramızda acaba zalaın kremini kullanan var mı acaba ? Afedersiniz ama aşırı kaşıntım var suya konulan ilaç içtim fitil kullandım hatta fitilden sonra daha çok kaşıntı yaptı evde bu kremı buldum bi zararı olur mu olmaz mı bılemıyorum
Babyy07 Mery259 zalain krem bana cok iyi geldi gunde 3defa kullanabilirsin dedi doktorum ama ben gunluk bi sefer suruyodum gecti yani baya rahatladım çok kaşıntı ve yanmam vardı
1234__ Mery259 bana doktor direk bu kremi verdi fakat bana iyi gelmedi aksine kasıntımı artırdı bemde silverdin kullanıyorum o iyi geliyor bama
Esraakdr Ben de kullandım canım sorun olmaz kullan ama aşırı sürme. Mutlaka doktordan yeni bı ilaç al
Mery259 Esraakdr Teşekkür ederim bu süreyım ozaman yarın sağlık ocağına gideceğim inşallah onlar verır
Mery259 Babyy07 34+4 çok kötüyüm valla napıcam bılmıyorum verdıgı bı suya atılan ilaçtı bıtanede fitil kullandım ama daha kötü etti fitil bu kremı süreyım bare yarın sağlık ocağına gideceğim inşallah onlar bı krem yazar
Salis36 Bende hamileliğimin başından beri sürekli mantar oluyorum fitil falan bir türlü geçmedi kaşıntıya da travazol krem kullanıyorum iyi geliyor