Ebruylmzyzk Arkadaşlar bugün doktora gittim beta 217 olduğu için dış gebelik mi? Yoksa normal gebelik mi? Bilmiyor cuma günü tekrar gel dedi sizce beta 217 hamile miyim? Değil miyim? Sizde de oldu mu ?
Ayezhanim Ebruylmzyzk canım ben 16 ile öğrendim en son beş gün önce baktığımızda 2250 idi korkma normal yani alt bir değerden yuksleecek
Tubatgn Ebruylmzyzk Hamilesiniz hemen nasıl tanı koydu önce beta artışı takip edilecek istenen değere ulaşınca ya da haftanıza gelince kese kontrolü yapılacak. Bence siz başka doktora gidin. 5 ve üzeri her değer hamilelik değeridir. Önemli olan iki günde bir artış göstermesi 🌺
Mirandaa Ebruylmzyzk Aklınıza dış gebelik getirmeyim korkmayın. Gebe olmayan insanda beta hcg 0-5 arası. Sizin 217 çıkmış gebe olarak kabul edilirsiniz otomatik olarak.Kanda Artışa bakılır iki günde bir. Siz içinizi ferah tutun. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Tubatgn Ebruylmzyzk Siz iki gün sonra tekrar kan verin sağlık ocağıda olur ona göre başka doktora gidin tabi hemen kesin yargı vermiş 🫠
didem_gultekin93 Şuan 6+4 günlük hamileyim ve ilk beta 287 çıkmıştı ikinci 889 çıktı cumartesi günü kalp atışını duydum çok şükür keseyi göremezse dış gebelik diyebilir çünkü ilk gebeliğimde öyle oldu ve kürtaj oldum
Cinarinannesii_ Ebruylmzyzk Benim beta bir haftalık gecikmeyle 142 çıkmıştı doktorum ona rağmen gebelik var dedi sanırım biraz doktorunuz ilgisiz
Ebruylmzyzk Cinarinannesii_ daha önce ekim ayında da beta testi yaptırdım oda 48 idi yine aynı şey söyledi dış gebelik norml gebelik mi diye 2 sonra gel dedi o gün hastalandım. Bugün sordu niye gelmedin dedi hastalandığım halde doktora gitmeme gerek kalmadı die düşündüm. Niye öyle dedi anlamadım
symozdag Ebruylmzyzk bende 235 ile öğrenmiştim doktor 2 gün sonra tekrar kan ver beta değerinin yükselişini inceleyecez demişti 2 günde 2 katına cıkması gerekiyormuş 2 kez 2 gün arayla kan vermiştim gayet normal yükselmişti
Cinarinannesii_ Ebruylmzyzk anladım canım o konuda bilgim yok maalesef öyle bir durum yaşamadım yani ben ekstra kan vermedim 142 yi öğrendikten sonra bugün bir hafta geçti gittik minicikte olsa kese vardı vajinal gözüktü ondan dedim yani ben benden daha yüksek değere niye öyle dedi diye umarım sağlıklı bir gebeliktir 🌸