Nesoo Kızlar merhaba. 35+1 haftalığız. Şimdiye kadar hiç içmedim zararı olur diye ve hiçbir şey aşermedim ama günlerdir damarlarımda bile Türk kahvesini hissediyorum. Siz içiyor musunuz
Bisaniye Nesoo günde 1 iki günde 1 içtim şimdiye kadar canım istedikçe. 36 oldum doktor zaten günde 1 tane içebilirsin demişti.
Seyma-1410 Ben günde bi tane içiyorum. O kadar kisitlamaninda bi anlamı yok canım benim şahsi fikrim bu. 😊
istanbulluanne Hamilelgmn basından beri her gün 1 fincan içiyorum bende 33 haftalgm,bi zararini görmedim.
Nesoo Sigara bağımlılığı gibi garip bir durum bu kızlar. Kahve içmesem nefesim kesilecek gibi oluyor madem zararı yok diyorsunuz günde 1 içerim bende. Elimde olsa büyük kupalarla yapıcam o derece
Bisaniye Nesoo şöyle mesela diyelim ki kola içmek istedi canın engel olamadın o gün kahve içme ki fazla kafein almamış ol diye. Benim canım sürekli kola istiyo eşim izin vermiyor 😂 bağımlı gibi kola cips istiyorum ben de ki normalde asla yemem cips kola içmem. Hamileyken insan bi acayip oluyo
deletedmom947 Nesoo çay içmeyi daha çok sevdiğim için kafein hakkımı çaydan yana kullanıyorum😃 Ama canım istediğinde 2-3 günde bir Türk kahvesi de içiyorum ölçülü tüketildiğinde bir zararı yok
Zeynep89 Nesoo ben hergun 1 turk 1 nescafe 3-4 Cay 1 soda iciyorum😆😆😆😃😂ama hazir meyve suyu acayiip derecede dokunuyor icemiyorum hic icmedim
Minikkizimm Zeynep89 Ben de içiyorum ya çay kahve. Elimde değil. Sigarayı bıraktım zaten bari bunları birakmiyim modundayim😁🙄
Asafinannesi Nesoo hemen hemen hergün 1 tane, günde 3-4 saatlik uykuyla kaldığımda 2 tane falan da oluyor içiyorum 37 haftalığız 😋
Kaderyas0327 Valla ben günde 3 fincan içiyorum zararının olduğunu bilmiyordum ama gebeliğim boyunca içtim doğumuma 19 gün kaldı Allaha şükür bişey olmadı 🤷🏼♀️🤭
Denizkizi Nesoo ben ara ara iciyorum gunde 1 fincan kahvenin zarari olmaz mide yanmasi yapiyo bende dun gece dayanamadim ictim hala midem yaniyor pisman oldum ictigime 😢
Alyatospik İçiyorum günlük 1 tane zararı Yok ilk aylarda hiç önerilmiyor düşük yapma riski var diye içebilirsiniz bence 1 taneden zarar gelmez Bende 32 haftalığım içiyorum ❤️